THEMEDIATHOR

Soția lui Mihai Petre, Elwira va fi consilier de dans sportiv la „Dancing with the Stars”

Vedetele care vor accepta marea provocare a dansului și vor participa în emisiunea „Dancing with the Stars” vor avea parte de tot sprijinul pentru a excela pe ring. Ele vor fi antrenate chiar de Elwira Petre, cea care va fi consilier de dans sportiv în cadrul acestei emisiuni.mihai-petre-si-elwira

“Voi ajuta toate perechile și toți coregrafii să facă dansurile cât mai bine”, a mărturisit Elwira, cea care recunoaște că va avea pretenții foarte mari de la participanți. “Sunt o antrenoare care cere mult, asta e firea mea, dar eu cred că doar atunci când ceri mult reușești să obții rezultate pe măsură. Voi fi așa cum sunt cu orice echipă pe care o pregătesc pentru performanță”, a dezvăluit frumoasa dansatoare.

De la viitorii concurenți Elwira își dorește un singur lucru: să fie trup și suflet în sala de repetiții. “Să fie serioși e tot ce îmi doresc, pentru că orice bun dansator trebuie să fie în primul rând disciplinat”, consideră ea.

Cu toate că nu există stil de dans căruia să nu-i fi descifrat toate tainele, Elwira înțelege emoțiile pe care participanții le vor trăi, mai ales că și ea a fost mereu copleșită de ele înaintea tuturor competițiilor la care a participat. “Îmi place la nebunie să dansez, dar întotdeauna înainte de orice concurs aveam emoții. E un lucru normal și absolut necesar, dacă nu mai ai emoții înseamnă că nu-ți mai pasă. Emoțiile sunt sănătoase”, a declarat Elwira.

         Elwira dansează de când avea doar 10 ani. Elwira și Mihai Petre au fost de trei ori campioni naționali la dans sportiv, semifinaliști la Cupa Europeană de 10 dansuri, semifinaliști la Campionatul Mondial de 10 dansuri și finaliști la Cupa Europeană de dansuri latino-americane. Mai mult decât atât, cei doi formează prima pereche de dansatori români clasați în primele 50 ale lumii, în WDSF World Ranking List, în 2004. 

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on July 14, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: