THEMEDIATHOR

Ziua BATE, noapte CÎNTĂ: “M-am ÎNDRĂGOSTIT lulea!”

simona halep

Simona Halep continuă traseul bun din acest an şi e la trei paşi de visul de suflet pe care-l are: cîştigarea primului turneu WTA organizat în România. Numărul 3 mondial nu a avut mari probleme în primele două tururi (vezi detalii), de aceea, între cele două partide disputate pînă acum şi-a permis şi un răsfăţ muzical la petrecerea jucătorilor, organizată la un local în Centrul Vechi al Bucureştiului.

Miercuri seara, în timp ce întreaga Planetă se pregătea pentru a doua semifinală a Cupei Mondiale din Brazilia, organizatorii BRD Bucharest Open le-au invitat pe jucătoarele participante la competiţie la o petrecere dată în cinstea lor. Evident, Simona Halep a fost în centrul atenţiei, a făcut cunoştinţă cu o mulţime de persoane, a acceptat să facă mai multe poze cu cei invitaţi şi a gustat din cadoul dulce care i-a fost adus cu mare fast.

halep4

Marcel Pavel, cadoul muzical al Simonei

O altă surpriză care i-a fost făcută Simonei a fost şi momentul muzical al serii, produs de Marcel Pavel. Deşi aparent nu există nicio legătură între cei doi, aceasta s-a creat în ultimele luni, de cînd Halep a devenit din ce în ce mai prezentă în mass-media internaţională. Încolţită în ultimele luni cu fel de fel de întrebări, Halep a nominalizat şi melodia sa preferată: „M-am îndrăgostit lulea”. Care, evident, este interpretată de Marcel Pavel, cel pe care l-a cunoscut cu ocazia petrecerii jucătoarelor.

halep5

 Poate lăsa tenisul pentru muzică

Şi, pentru că a fost tratată ca vedeta serii, Simona nu a scăpat de insistenţele celor din jur şi astfel a fost practic obligată la o repriză de karaoke. Cu destule emoţii, sportiva de 22 de ani a urcat pe podiumul improvizat şi a cîntat cît de bine a putut melodia la a cărei popularitate a contribuit în interviurile sale. Evident, prestaţia a fost întîmpinată cu aplauze furtunoase, semn că tenisul nu este singurul talent al Simonei.

halep3

 

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on July 11, 2014 by .
%d bloggers like this: