THEMEDIATHOR

Surpriza uriasa la X Factor! Delia a parasit masa juriului

delia

Auditiile cu juriul pentru cel de-al patrulea sezon X Factor au inceput in Bucuresti. Surprizele se tin lant atat pentru membrii juriului, cat si pentru concurentii prezenti.

S-a intamplat si ieri, cand in fata juriului s-a prezentat un tanar de 21 ani, vanzator de legume. Florin le-a atras imediat atentia juratilor, in special Deliei, cu look-ul sau, care si-a dorit ca tanarul sa isi scoata tricoul, pentru a-i vedea tatuajul de pe piept: o bufnita.

Dupa prestatia lui Florin, pe scena X Factor au venit si prezentatorii show-ului, alaturi de intreaga gasca vesela din culisele show-ului, iar Razvan a constatat imediat: “Lucrez cu Delia de trei ani, dar n-am mai vazut-o pierduta in ochii cuiva!”, scrie Romania TV.

Deliei i s-a adus un flaut, moment in care jurata “X Factor” a parasit masa juriului si a mers pe scena, alaturi de Florin, pentru un moment muzical. Horia Brenciu a fost cucerit de colega sa de juriu: “Delia, e prima oara cand te aud cantand la flaut si esti foarte foarte talentata!”.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on July 11, 2014 by .
%d bloggers like this: