THEMEDIATHOR

Mihai Petre si-a luat si nevasta la Antena 1! Uite ce va face Elwira la “Dancing with the stars”

mihai petre

Odata cu plecarea sa de la PRO TV la Antena 1, Mihai Petre a luat-o cu el si pe sotia lui.

Elwira va fi si ea implicata in proiectul “Dancing with the stars”. Blonda va fi consilier de dans sportiv pentru acest show.

Voi ajuta toate perechile şi toţi coregrafii să facă dansurile cât mai bine”, a mărturisit Elwira, cea care recunoaşte că va avea pretenţii foarte mari de la participanţi. “Sunt o antrenoare care cere mult, asta e firea mea, dar eu cred că doar atunci când ceri mult reuşeşti să obţii rezultate pe măsură. Voi fi aşa cum sunt cu orice echipă pe care o pregătesc pentru performanţă”, a dezvăluit frumoasa dansatoare.

De la viitorii concurenţi Elwira îşi doreşte un singur lucru: să fie trup şi suflet în sala de repetiţii. “Să fie serioşi e tot ce îmi doresc, pentru că orice bun dansator trebuie să fie în primul rând disciplinat”, consideră ea. Cu toate că nu există stil de dans căruia să nu-i fi descifrat toate tainele, Elwira înţelege emoţiile pe care participanţii le vor trăi, mai ales că şi ea a fost mereu copleşită de ele înaintea tuturor competiţiilor la care a participat. “Îmi place la nebunie să dansez, dar întotdeauna înainte de orice concurs aveam emoţii. E un lucru normal şi absolut necesar, dacă nu mai ai emoţii înseamnă că nu-ţi mai pasă. Emoţiile sunt sănătoase”, a declarat sotia lui Mihai Petre, citata de Antena 1.

Elwira dansează de când avea doar 10 ani. Elwira şi Mihai Petre au fost de trei ori campioni naţionali la dans sportiv, semifinalişti la Cupa Europeană de 10 dansuri, semifinalişti la Campionatul Mondial de 10 dansuri şi finalişti la Cupa Europeană de dansuri latino-americane.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on July 11, 2014 by .
%d bloggers like this: