THEMEDIATHOR

WIMBLEDON 2014. Ilie Năstase comentează performanța uriașă reușită de SIMONA HALEP

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP s-a calificat, miercuri, în SEMIFINALE la WIMBLEDON 2014, după ce a eliminat-o în sferturi pe Sabine Lisicki (Germania, locul 19 WTA). Ilie Năstase a comentat performanța uriașă reușită de românca de pe locul 3 WTA. 

ilie_nastase_2_19037500

Ilie Năstase a spus că nu a avut emoții în timpul meciului cu Lisicki, însă nu trebuia ca în primul set să se ajungă la 4-1 pentru nemțoaică.

“Cum am trăit meciul? Cu sufletul la gură. A fost ușor, în afară de primul set, în care nu trebuia să se ajungă la 4-1. Au fost 11 game-uri la rând, nu au fost emoții. Mâine va fi altceva. Bouchard e altă jucatoare, are alt stil de joc, servește mai bine. Am înțeles că avea probleme la picior (n.r. – Simona Halep), dar nu trebuia să spună asta. Nici că se simte mai bine decât la Roland Garros.

Ea joacă cel mai bun tenis al ei și trebuie să continue pe linia asta. Poate să ajungă în finală, dar trebuie s-o lasăm să joace fiecare meci. Ne grăbim cu finala, nu o lăsăm să-și vadă de treaba ei.

Dacă ia un turneu de Grand Slam, le poate lua pe toate după. Dacă iei unul, ai încredere că le iei pe toate. Dar dacă tot pierzi finale, nu e bine”, a declarat Ilie Năstase, conform sport.ro.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on July 3, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: