THEMEDIATHOR

ZUTV.ro lansează prima platformă de star blogging din România

zu-tv

Din 1 iulie, generaţia ZU va avea pe zutv.ro cea mai cool platformă de Star blogging din România. Sore, Nicole Cherry, Maxim, Mihai Morar, Tequila şi Adi Mihăilă sunt cei şase bloggeri care vor scrie aici şi vor interacţiona cu fanii.

“Pe 1 iulie lansăm pe zutv.ro prima platformă de Star Blogging din România: despre vacanţă vor scrie Nicole Cherry şi Tequila, despre fashion Sore, despre hit-urile noi apărute Adi Mihailă, eu vin cu propunerile mele muzicale din <Torpedoul lui Morar>, băietii de la Maxim trebuie doar să-şi facă self-uri şi cu siguranţă fanele vor leşina. Asta e formula de start, dar pe viitor vom aduce şi alte nume, alte staruri. Star Blogging de la zutv.ro este vocea generaţiei tale! Pe 1 iulie începem treaba şi depinde numai de tine să ne faci să muncim în fiecare zi pe blog şi să-ţi dam cât mai multă <marfă> de care tu să fii mândru”, declară Mihai Morar.

“Pe <Fashion by Sore> de pe zutv.ro o să scriu despre inspiraţia zilei, despre ce mă insipră pe mine de la modă la muzică. Te aştept aici , pe blog, să vorbim, să ne comentăm pentru că eu îţi voi scrie despre ceea ce mă inspiră pe mine, dar aştept să mă inspiri şi tu cu un comentariu”, adaugă Sore.

Pentru Nicole Cherry vacanţa mare înseamnă concerte, viaţa trăită prin geamul maşinii , prieteni, dar şi multă, multă distracţie.

“Pe blogul <Vacanţa lui Nicole Cherry> de pe zutv.ro o să vă arăt o zi obişnuită din viaţa mea, ce fac eu de obicei, faze amuzante de la concerte, poze cu ai mei colegi din showbiz, cum mă distrez cu echipa mea în maşina în drum spre concerte, în ce locuri o să merg în vacanţă, dar şi mici secrete”, declară simpatica cireşică.

Cei patru băieţii de la Maxim cu ale lor sărutări criminale promit în fiecare zi self-uri fanelor: “Hei, maximerşi, ne-am făcut blog pe zutvro. Aici puteţi găsi muulte poze cu noi, impresiile lui Alexandre de la bac, ce cântă Bogdan la duş, ce are Gabriel sub… pălărie, sau ce face Marcus în ziua în care chiar nu cântă. Maximerşi, ne citim pe zutv.ro”.

Copilul minune al youtube-ului, Bianca Adam sau Tequila pentru sutele de mii de fani ai canalului ei, îşi va lansa, din 1 iulie, provocările şi pe zutv.ro: “Sunt bucuroasă să fiu unul dintre cei şase star bloggeri. Blogul meu se numeşte “Te pui cu Tequila?”, deci câtă Tequila puteţi să duceţi?”

“De aproape 6 ani, îmbrac haina “The HITMAN” atunci când descopăr o piesă faină. Şi nu vorbesc despre ce se aude deja la radio, ci despre ce se va auzi la radio peste ceva timp sau muzica pe care ar trebui să o ştie orice fan al muzicii din zona ZU.  De acum, “HITMAN’s Hits” de pe http://www.adimihaila.ro se citeste si pe ZUTV.ro”

ZUTV.ro este site-ul care, la doar câteva luni de la lansare, aduce săptămânal cele mai multe premiere şi exclusivităţi muzicale din România.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 30, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: