THEMEDIATHOR

Radio Guerrila intră în vacanță de la 1 iulie. Marius Vintilă scrie un text acid la adresa lui Dobro și Mihaiu

Radio Guerrilla intră în vacanță de la 1 iulie până la toamnă, potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook a postului de radio.

Cu această ocazie, Marius Vintilă, fost realizator la postul de radio, a scris un text acid despre conducerea postului – Mioritica dispariție a doamnei Guerrilla.

marius-vintila_foto-1024x685

„De la 1 Iulie radio Guerrilla încetează si emisia online trecând din moarte clinica in moarte definitiva – ca moartea aia din reclama la Raid. Varianta oficiala e ca “ne reauzim la toamna” dar pot sa garantez ca managerul corijent Mihaiu nu va trece clasa”, își începe omul de radio textul.

El mai spune că încetarea emisiei ar surveni în urma faptului că radioul nu și-a plătit drepturile de difuzare a muzicii. Vintilă mai spune că Liviu Mihaiu, directorul postului, ar fi fost văzut la sediul lui Adrian Sârbu.

Ce mai scrie Marius Vintilă în textul Mioritica dispariție a doamnei Guerrilla: 

  • Cand am plecat din radio le-am spus lui Dobro si Mihaiu in ședință ca dupa cate ii cunosteam, dupa cat dezinteres aveau fata de radio si echipa, dupa acerbia cu care isi urmăreau doar interesul propriu, vor inchide radioul intr-un an jumate. Le-a luat mai mult cu trei luni sa il faca sa horcaie si inca zece luni sa il si deconecteze de la aparate.
  • Radio Guerrilla a fost un proiect aproape genial al lui Răzvan Exarhu.
  • Trompetele lui Mihaiu gen “Guerrilla nu se preda”, “un radio al societății civile !!!” etc., nu au reusit sa ascundă găunoșenia unui personaj care din funcția de director le scria angajaților un e-mail ( in Ianuarie anul acesta ) ca radioul nu mai are bani sa ii plătească deci “sa mai mănânce si pe acasă pe la mama in următoarele luni.” Nu este minunat ? Oare asta i-au spus si lui cei de la TVR cand i-au scos emisiunea
  • Unul din motivele pentru care am scris acest text e faptul de neînțeles ca cele doua vedetuțe ( Dobro si Mihaiu ) care contin fiecare amestecul personal de incompetenta, imaturitate, impostura si infatuare, rețetă cu care au si închis radioul, se bucura in continuare de oarece credibilitate in rândul publicului.
  • Dar cel mai important si mai trist cred ca este faptul ca 50 de oameni( din care cativa sunt singurii aducatori de venit in familie ) au ramas fara joburi. Unii si-au găsit deja in alte părți, la radiourile pe care le priveau de sus in urma cu câțiva ani de la inălțimea aroganta si nejustificata a mesajelor de tipul “ascultătorii nostri sunt mai inteligenti decat ai lor”. Altii vor manca pe la mama cum cinic spunea Mihaiu.
  • Astfel se trage o cortina roz peste o instituție media care a fost intr-un fel, totuși, apărătoare a cauzelor pierdute pana in momentul in care a devenit ea însasi una.
  • De la 1 iulie radio Guerrilla va tacea, la fel cum tace de sapte ani Nicki Stanciu ( colegul nostru care a carui voce era pe primele jingle-uri si care a plecat la numai 41 de ani, vi-l mai amintiti oare ? ) sau cum tace de doi ani si aprigul țigan Tamango. Obligatoriu i-asculti ! Asta e tot.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 30, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: