THEMEDIATHOR

KIDSING Gabriel Cotabita: “In copilarie, mimam engleza

Gabriel Cotabita, juratul de la “KIDSing”, show-ul care va lansa viitoarele mari voci ale Romaniei, si-a descoperit vocatia inca de la o varsta frageda. Pentru copilul de atunci, vocea remarcabila a venit la pachet cu muzicalitatea limbii engleze, intr-o formula foarte “personala”.

Juriul-KIDSing

 “La varsta copiilor care participa acum la <KIDSing>, ma distram copios si imi placea sa cant. Ai mei mergeau cu mine in concedii, la bai, in statiuni balneoclimaterice. In astfel de concedii participam la concursuri de genul <Cine canta cel mai bine> si pe toate le castigam. Cantam in engleza – mimam engleza foarte bine. In perioada aceea engleza nu se vorbea ca astazi, nu exista o asemenea deschidere. Eu am facut parte din prima generatie care a avut alternative engleza sau franceza la limba rusa, asa ca va dati seama ce nivel de engleza aveam! “, a povestit artistul.

In ciuda dificultatilor de limbaj, copilul Gabriel Cotabita a cucerit cu usurinta publicul, prin voce si carisma. “Am cantat melodia <Congratulations> a lui Cliff Richards, dar, desi engleza mea era cum era, lumea se bucura ca auzea un pusti care canta in limba engleza”.

Gabriel  Cotabita face parte, alaturi de Antonia si Wilmark, din juriul “KIDSing”, unicul show din Romania dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor, ce va incepe in toamna, la Kanal D . Prezentatorii “KIDSing” sunt Dan Bordeianu si Theo Rose, o tanara speranta a muzicii romanesti.  

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 30, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: