THEMEDIATHOR

ALESSANDRA STOICESCU, NAŞĂ de BOTEZ! GESTUL SURPRINZĂTOR pe care L-A FĂCUT SOŢUL ei în BISERICĂ!

sandra stoicescu

Prezentatoarea de la Antenă a avut parte de un eveniment important. Ea şi soţul său, Sergiu Constantinescu, au fost naşi de botez.

Adina şi Ionuţ Negoiţă şi-au creştinat fetiţa, pe micuţa şi drăgălaşa Sara. Naşii de botez ai fetiţei au fost prezentatoarea de televiziune Alessandra Stoicescu şi soţul său, Sergiu Constantinescu.

Dacă pe micile ecrane este mereu sobră şi serioasă, la botezul Sarei, Alessandra Stoicescu a fost extrem de jovială şi de zâmbitoare alături de soţul ei, dar şi de buna ei prietenă, Gabriela Vrânceanu-Firea, şi de partenerul de viaţă al acesteia.

Alessandra a arătat foarte bine, într-o rochie scurtă, de culoare neagră, foarte elegantă şi care i-a venit ca turnată. A fost o apariţie sexy şi seducătoare că soţul ei, Sergiu, nu s-a putut abţine şi a făcut un gest surprinzător chiar în biserică. A strâns-o lângă el pe Alessandra şi a sărutat-o tandru pe cap, gestul său făcând-o imediat să zâmbească pe prezentatoarea de la Antenă.

Fotografii de la botezul fetiţei Adinei şi a lui Ionuţ Negoiţă au fost postate pe facebook de Gabriela Vrânceanu-Firea.

“Botezul Sarei, la Biserica Domniţa Bălaşa. Părintii, Adina şi Ionuţ Negoiţă, precum şi naşii, Alessandra Stoicescu-Constantinescu si Sergiu Constantinescu, au fost foarte emotionaţi. Totul a decurs impecabil! Felicitări şi zile binecuvântate!”, a scris Gabi Firea pe site-ul de socializare.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 30, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: