THEMEDIATHOR

Micutzu, Adrian Nicolae si Nelu Cortea sunt un “Neam legat”, in noul serial de comedie la Prima TV

Pe 7 iulie, incepe Neam legat, un show in care rolurile principale vor fi jucate deCosmin Nedelcu “Micutzu”, Adrian Nicolae si Ioan Cortea. Din echipa mai fac parte si Stefan Pavel, Vicki Raileanu, Eliza Georgescu, Paula Minginer, Cremona Boto si Laura Balan.

Grup-Neam-legat

“Neam legat aduce un nou stil de comedie, va fi o emisiune plina de diversitate. Noul show va avea o structura speciala. In cele 30 de minute oamenii de acasa vor putea urmari mai multe mini serii (de genul telenovela, de groaza, SF etc.), printre care vom strecura si niste scheciuri independente ca gen”, spune Micutzu.

Nucleul showului il constituie cinci mini-seriale: “Ardelean si Nelinistit”, “Politia plajei” , “StarBreak 1310″, “Codul lui DelaVrancea ” si  “Trei frati bogati” .

Ardelean si Nelinistit spune  povestea unui om de afaceri stresat din cauza business-ului pe care trebuie sa il gestioneze. Politia plajei este un mini-serial politist a carui actiune are loc intr-o sectie de politie locala in care s-au aciuat cei mai nebuni voluntari.

Actiunea StarBreak 1310 are loc intr-un viitor indepartat, in anul 3014, dupa ce planeta Pamant a fost distrusa si fiecare tara s-a refugiat pe o nava construita din fondurile pe care le detinea.

Codul lui DelaVrancea  este un serial horror care ii are ca protagonisti pe elevii, dirigintele si omul de serviciu din liceul Barbu Delavrancea, din Soveja.

In Trei frati bogati este vorba despre trei baieti care au pe mana o mostenire uriasa, pe care o cheltuiesc impreuna in moduri total ridicole.

In plus, fiecare episod va contine si scheciuri pe diverse teme de actualitate.

Asadar, nu pierdeti Neam legat, din 7 iulie, in fiecare luni, de la ora 21:00, un nou proiect care o sa va binedispuna in serile toride de vara, la Prima TV. 

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 26, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: