THEMEDIATHOR

Serviți, vă rog, în varianta Antena 1, se va numi Poftiți pe la noi. Au început filmările

Antena 1 a început filmările pentru show-ul Poftiți pe la noi, un format asemănător cu emisiunea Serviți, vă rog, de la Pro TV.

Poftiți pe la noi îl are în prim plan pe Nea Mărin, ca și fosta emisiune Serviți, vă rog, iar producția este asigurată de echipa coordonată de Mona Segall.

Nea-Marin-Antena-1

Show-ul va fi difuzat în această vară pe Antena 1.

Nea Mărin va avea la dispoziţie o săptămână pentru a detecta problemele unei pensiuni şi pentru a le rezolva, alături de vedete.

Formatul e explicat chiar de Nea Mărin:

“În fiecare saptămână suntem într-o locaţie nouă, cunoaştem şi încercăm să rezolvăm problemele fiecărei pensiuni, treaba e multă, iar cheful vedetelor nu e întotdeauna pe măsură. Dar de asta mă ocup eu.”

Filmările au început de două săptămâni, la pensiuni din județul Suceava și de la Moeciu. Urmează pensiuni din Brașov și apoi din partea de sud și sud-est.

Comunicatul Antena 1:

Celebrul Nea Mărin a început filmările pentru emisiunea „Poftiţi pe la noi!” show difuzat în această vară de Antena 1. Nuiaua, sarcinile dificile şi pedepsele vor fi uneltele cu care acesta îi va înnebuni pe cei care i s-au alăturat în misiunea din vara aceasta.

“I-am avertizat încă de la început: vara asta avem mai multe responsabilităţi ca niciodată! Am început filmările de ceva vreme şi vedetele par să se descurce, dar asta doar pentru că am stat din nou cu ochii şi cu nuiaua pe ele! În fiecare saptămână suntem într-o locaţie nouă, cunoaştem şi încercăm să rezolvăm problemele fiecărei pensiuni, treaba e multă, iar cheful vedetelor nu e întotdeauna pe măsură. Dar de asta mă ocup eu. Vara asta, Poftiţi pe noi!”, a declarat Nea Marin.

Cunoscut drept coşmarul vedetelor din România, celebrul Nea Marin vine la Antena 1, unde va avea de îndeplinit cea mai grea misiune de până acum.

Vara aceasta, ‘Nea Marin va trebui să salveze de la faliment pensiunile care îi vor cere ajutorul. Va avea la dispoziţie o săptămână pentru a detecta problemele şi pentru a le rezolva şi, bineînţeles, în tot acest timp îi vor fi alături cele mai tari vedete din România.

Filmările au început de mai bine de două săptămâni, ’Nea Marin ajungând în zona Sucevei şi la Moeciu. în perioada următoare, acesta va ajunge la pensiuni din Braşov şi va coborî mai apoi şi spre partea de sud/sud-est a ţării.”

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 24, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: