THEMEDIATHOR

Liviu Vârciu în locul emisiunii WoWbiz în grila de programe Kanal D

Kanal D face schimbări importante în grila de programe a verii! Emisiunea WoWbiz, cu cele mai incitante subiecte din showbiz-ul românesc, difuzată de luni până joi, de la ora 22.15, prezentată de Mădalin Ionescu și Adelina Pestrițu, intră în vacanță. Telespectatorii îi vor putea revedea pe îndrăgiții prezentatori din toamnă.

Liviu-Varciu

În locul emisiunii WoWbiz, Kanal D va găzdui un nou show matrimonial de vară, prezentat de Liviu Vârciu. Kanal D este în căutarea unei asistente pentru Vârciu în acest show. Filmările vor avea loc la Militari Residence, iar emisiunea va fi transmisă în direct. Show-ul va fi difuzat de luni până joi, de la ora 22:30 și va avea premiera în data de 28 iunie.

Show-ul susținut de Teo se mută la mare și va purta un nou nume, “Plaja lui Teo”. Acesta va fi transmis în direct de pe plaja din Mamaia.

“Draga mea prietenă”, show-ul care le oferă telespectatorilor un cocktail de informații utile și bună dispoziție în fiecare dimineață și emisiunea “Te vreau lângă mine” vor intra în vacanță la sfârșitul lunii iulie.

Sursa

Leave a comment

Information

This entry was posted on June 23, 2014 by and tagged , , , .