THEMEDIATHOR

Dupa ce a fost data afara cu scandal din juriul unei emisiuni tv, Ozana Barabancea e din nou in carti! Negociaza dur pentru “Te cunosc de undeva”

ozana barabancea

Telespectatorii emisiunii “Te cunosc de undeva” sunt bulversati! Juratii s-au schimbat de atatea ori incat nici ei nu mai stiu ce se petrece.

Andrei Aradits, Ozana Barabancea, Aurelian Temisan si Andreea Balan au fost juratii “Te cunosc de undeva” sezoane la rand, pana cand, ultimii trei au fost dati afara. Andreea si Temisan au tacut malc si au incheiat colaborarea, in timp de  Ozana a plecat din Antena cu scandal, pentru ca se certase rau cu producatorii.

 

Intre timp juriul emisiunii s-a tot schimbat, a fost Delia, a plecat si ea, a venit Horia Brenciu in locul ei, propus de Monica Anghel, si ea nou jurat in show. Si tot asa. Acum, din sezonul ce urmeaza, producatorii si-au propus sa schimbe din nou juriul! Mai exact, pe Andreea Balan o aduc inapoi, Andrei Aradits ramane pe pozitii, Brenciu, la fel. Iar al patrulea jurat va fi, se pare, nimeni alta decat Ozana Barabancea.Ozana este jurat la “Splash”, iar Bianca, asistenta

“Cei din trustul Intact au vazut ca ratingul emisiunii “Te cunosc de undeva” a scazut si au decis sa readuca juratii vechi pe pozitii, macar o parte dintre ei. Ozana chiar facea rating, asa ca au chemat-o inapoi la Antena. Acum e jurat la “Splash”, alaturi de Cosmin Selesi. Dar negociaza dur pentru a fi din nou jurat la “Te cunosc de undeva”. Cel mai probabil va fi in locul Monicai Anghel”, ne-au declarat surse din anturajul Ozanei.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 23, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: