THEMEDIATHOR

Decizie radicala! Catalin Botezatu se retrage din lumea mondena?

botezatu

Problemele de sanatate sunt destul de grave si Bote si-a dat seama ca trebuie sa renunte la aparitii in presa.

“S-a scris despre mine că aş fi slăbit foarte mult după operaţie. Poate că par mai tras la faţă, însă, din contră, m-am îngrăşat pentru că mănânc alte lucruri, care chiar nu îmi plac. Imediat după operaţie mi-am încetinit ritmul de viaţă, pentru că o asemenea intervenţie pe cord nu e uşoară. Înainte eram foarte activ, dar starea asta nu va mai ţine mult. În scurt timp o să o iau de la cap.

Lucrurile s-au întâmplat foarte rapid. În luna ianuarie nu aveam nimic, iar patru luni mai târziu medicii au descoperit că arterele erau înfundate şi un infarct era iminent. A trebuit să mă hotărăsc pe loc dacă mă operez sau nu. Am sunat mai mulţi medici din România şi din străinătate, care mi-au explicat cât de gravă era starea mea. Chiar şi un zbor de o oră îmi putea pune viaţa în pericol”, a precizat Cătălin Botezatu pentru romaniatv.net.

Designerul este hotărât să stea cât mai departe de presă, mărturisind că acesta ar putea fi unul dintre ultimele sale interviuri.

“Sincer să fiu, cred că acesta va fi unul dintre ultimele interviuri şi declaraţii, pentru că orice aş spune se schimbă informaţia, redactorii schimbă conţinutul şi cred că este timpul să mă retrag din acest punct de vedere. Nu mai vreau să am de-a face cu cârcotaşi. Voi fi mai optimist şi mai egoist cu oamenii şi cu presa. Iubesc foarte mult oamenii, m-aş pune în slujba lor, dar de acum încolo nu o să mai fac asta, o să mă gândesc mult mai mult la mine”, a conchis Cătălin Botezatu.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 23, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: