THEMEDIATHOR

Dani Oţil, LĂSAT MASCĂ de o cântăreaţă, chiar la el în emisiune

dani

Sophia şi-a făcut o apariţie surprinzătoare în cadrul emisiunii “Neaţa cu Răzvan şi Dani” de la Antena 1. Excentrica artistă a fost invitată să cânte în premieră noua piesă, “Ziduri”, moment pentru care a pregătit un look senzaţional.

Din dorinţa de a exprima faptul că suntem din ce în ce mai mult prizonierii propriilor temeri şi ne lovim de propriile idei preconcepute, Sophia a apărut cu chipul acoperit de tencuială albă, purtând o cămasă lungă alba şi având în picioare sandale de tip roman.

A fost una din cele mai non-conformiste apariţii din cadrul emisiunii matinale de la Antena 1 făcându-l pe Dani Oţil să catalogheze piesa drept o baladă superbă şi să o întrebe pe artistă astfel: “Știam că visul oricărei fete este să devină celebră şi să fie recunoscută la coadă la pâine. Ce facem în cazul tău?”, referindu-se la faptul că Sophia alege acum să îşi ascundă chipul sub masca de machiaj.

Artista a explicat apariţia spunând: “B[nuiesc că ştiu la ce te referi. Ei bine, ca în cazul lansării fiecărei piese de până acum am de transmis un mesaj. De această dată vorbim de faptul că tindem să trăim cu măşti chiar şi atunci când iubim. Ne este teamă să ne arătăm propriul chip în relaţia cu ceilalţi, din nesiguranţă”, i-a replicat artista.

Sophia a interpretat piesa “Ziduri” punând în scenă, alături de trei dansaroti, un show cu coregrafie de dans contemporan ce l-a impresionat în mod vizibil pe Dani Oţil.

Noua piesă a Sophiei, “Ziduri”, beneficiază de un lyric video interesant şi a însumat în doar trei zile peste 35.000 de vizualizări pe Youtube.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 23, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: