THEMEDIATHOR

Anna Lesko, CEA MAI FRUMOASĂ FOTOGRAFIE CU FIUL EI! Uite CÂT DE DULCE E MICUŢUL

anna_lesko01

Anna Lesko este cea mai fericită de când a devenit mămică. Venirea pe lume a lui Adam i-a schimbat radical viaţa, iar postura o prinde extrem de bine.

Cântăreaţa nu ratează nici o ocazie să publice imagini de vis cu micul Adam, însă astăzi şi-a emoţionat toţi fanii cu fotografia pe care a făcut-o. Băieţelul a mâncat, după care a adormit în braţele mamei, oferind o imagine de senzaţie.

“Ce mult îmi place lângă Mămicuţa mea! Mănânc, dorm, mă joc… Pe scurt, am un program foarte serios, nu glumă :)))”, a scris Anna Lesko în numele celui mic, care doarme liniştit.

Admiratorii au copleşit-o pe artistă cu Like-uri şi comentarii admirative. Fotografia a strâns peste 25.000 de Like-uri şi zeci de comentarii, la scurt timp după ce a fost postată.

De mai bine de două luni, de când a devenit mămică, Anna Lesko simte din plin această experienţă. Artista a refuzat din start să angajeze o bonă care să o ajute cu creşterea bebeluşului, preferând să-şi împartă responsabilităţile doar cu iubitul său, Adrian Neniţă. Astfel, amândoi schimbă pamperşi şi îi fac zilnic băiţă micuţului lor. În ciuda faptului că riscă să nu se mai poată mândri, pe viitor, cu nişte sâni frumoşi, basarabeanca îşi alăptează bebeluşul, iar atunci când este plecată la concerte, se mulge şi îi lasă pregătite biberoanele în frigider.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 23, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: