THEMEDIATHOR

Andreea Bălan, PRIMA ANIVERSARE din 9 ani, FĂRĂ Keo! Iată MESAJUL EI

andreea_balan_keo_

După 9 ani în care au fost împreună ca o familie, consideraţi de mulţi drept unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz, Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit într-o manieră nu tocmai onorabilă

Dacă artista a arătat că suferă, fostul ei partener a fost mai detaşat şi, cu excepţia unor scurte declaraţii ironice, nu a arătat prea multă compasiune faţă de Andreea.

Dar timpul trece şi rănile, chiar dacă nu se vindecă, se cicatrizează. Asta demonstrează, de ceva timp, artista care este tot mai generoasă în apariţiile mondene unde este toată numai zâmbet.

Ba, mai mult, pentru că aniversarea ei se apropie şi este prima din ultimii nouă ani pe care o petrece fără Keo, Andreea nu cade în vreo depresie, ci pleacă peste Ocean să se distreze alături de prieteni dragi.

“După o noapte albă plină de surprize frumoase, acum îmi iau zborul către New York pentru a-mi sărbători ziua de naştere alături de nişte oameni foarte dragi sufletului meu! Vă mulţumesc din suflet pentru urările voastre! Vă iubesc mult!”, este mesajul Andreei Bălan, postat chiar de pe aeroport, înainte de a pleca din ţară.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 23, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: