THEMEDIATHOR

LIBERI La la Band isi incheie contractele cu Pro TV! Ce vor face artistii in continuare

Dupa o lunga perioada in care au avut exclusivitate cu PRO TV,  LaLa Band se incheie ramane pe liber! 

In aceasta luna expira contractele de exclusivitate ale membrilor LaLa Band cu Pro TV. Cea mai mare parte dintre membrii LaLa Band, Criss Ciobanasu, Vlad Gherman, Dorian Popa, Rapha Tudor, Alexia Talavutis, Dima Trofim, Bubu Cernea, Alex Nicolae, au ales sa fie reprezentati in continuare de Agentia de Talent Management Act Smart House, infiintata de Ruxandra Ion. Sore a fost si este reprezentata de HaHaHa Production, dar continua sa aiba o colaborare foarte buna cu Act Smart House. Din luna iunie, tinerii din LaLa Band vor intra in circuit normal de colaboare cu toate trusturile media din Romania.

LaLa-Band-de-Craciun_resize

Printre artistii din Romania care au mai semnat cu Agentia de Talent Management Act Samart House se numara Carmen Tanase, Ioana Ginghina, Doinita Oancea, Adina Galupa, Augustin Viziru, Dan Cruceru, Andrei Rosu, Anca Florescu, Razvan Banica, Anghel Damian, iar portofoliul agentiei este in continua crestere de “talente”. De asemenea, agentia a semnat cu tineri talentati de la TV & Film Academy by Ruxandra Ion si de la UNATC.

Dupa incheierea filmarilor pentru serialul “O noua viata”, activitatea profesionala a tinerilor din LaLa Band continua sa fie una intensa. Asa cum si-au obisnuit fanii, pe 1 iunie au sustinut in fata a mii de spectatori un concert spectaculos la Arenele Romane, iar in aceasta vara au stabilite concerte in diferite formule, in functie de dorintele publicului, atat in Bucuresti, cat si in marile orase ale tarii.

Vara aceasta, Criss Ciobanasu, Vlad Gherman, Dorian Popa, Sore, Alexia Talavutis, Rapha Tudor si Ana Baniciu vor participa in calitate de invitati la cursurile “Acting Summer School” ale TV & Film Academy by Ruxandra Ion.

Criss, Vlad, Dorian si Rapha sunt totodata studenti la TV & Film Academy by Ruxandra Ion. Criss si Dorian urmeaza cursurile de prezentatori, Vlad si Rapha pe cele de productie, iar Alexia este profesoara de dans la aceeasi scoala.

Mai mult decat atat, Vlad si Rapha au demonstrat ca au talent si in spatele camerelor de filmat, iar in prezent se pregatesc de cel de-al doilea scurtmetraj in calitate de scenaristi, regizori si producatori, in cadrul Scolii de Vara “Act Smart Shorts Films”, realizat cu sprijinul Consiliului National al Cinematografiei. Scurtmetrajele realizate in cadrul “Act Smart Shorts Films” vor fi inscrise la importante festivaluri de shorts europene si vor fi difuzate pe Shorts TV.

De asemenea, majoritatea tinerilor din LaLa Band isi vor lansa in curand peise noi, atat solo, cat si in cadrul trupei, ca de exemplu ONE, band format din Criss si Vlad. Printre picaturi, in aceasta vara, membrii LaLa Band vor avea cateva zile de vacanta in care sa vor relaxa si isi vor incarca bateriile pentru viitoarele proiecte din care vor face parte.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 20, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: