THEMEDIATHOR

Redactorii Academia Cațavencu, amenințați cu poliția

 Cu câteva minute în urmă, jurnaliștii de la Academia Cațavencu au anunțat că telefoanele de serviciu le-au fost închise de către conducerea trustului de presă.

academia-catavencu-site-1024x583

Într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro, redacția Academiei Cațavencu anunță că jurnaliștii au fost amenințați cu poliția de către Adrian Rus, administratorul companiei.

Redăm în continuare mesajul redacției:

„Administratorul trustului de presă, domnul Adrian Rus, l-a contactat telefonic pe redactorul-șef, Dan Mazilu, ca să-i transmită că “o să sufere foarte mult pentru ceea ce a făcut”, că întrerupe imediat telefoanele de serviciu, pentru a nu putea discuta cu presa și că mâine la prânz, redactorii Academia Cațavencu se vor trezi cu poliția la ușă pentru a li se ridica laptop-urile și telefoanele mobile. Toate acestea în condițiile în care redactorii sunt în mod legal încă angajați ai revistei.”

Reamintim că mai mulți redactori Academia Cațavencu au decis să-și suspende activitatea pentru că nu și-au mai primit salariile de trei luni (detaliiAICI).

“Redacția Academiei Cațavencu nu este dispusă să scrie gratis, la comanda administratorului de trust, cu acordul portarului și cu supervizarea femeii de serviciu”, spune redacția într-o poziție trimisă Paginademedia.ro, pe care o redăm intgral în continuare.

Mesajul citează și un mail al directorului general Adrian Rus, în care acesta răspunde la întrebările legate de întârzierile salariale: “CINE POATE CREDITA ACEASTA ACTIVITATE SI SI-O ASUMA, SA RAMINA! CINE NU, SA PLECE INSTANT! (…) ESTE ULTIMA OARA CIND MAI SPUN ACEST LUCRU! URMATOAREA DATA CIND IMI ADUCI ACEST LUCRU IN DISCUTIE (…), VA ASIGUR CA PLECATI!”

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 19, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: