THEMEDIATHOR

CĂTĂLIN MĂRUȚĂ, către OANA ROMAN: Ai uitat că încasai bani de la emisiunea mea?

Relația de prietenie dintre OANA ROMAN și CĂTĂLIN MĂRUȚĂ se pare că a luat sfârșit. Acuzat  de OANA ROMAN că un reporter de la PRO Tv a filmat nunta, fără acordul acesteia, CĂTĂLIN MĂRUȚĂ i-a răspuns Oanei în termeni duri. “Ai uitat că ieri-alaltăieri încasai bani de la emisiunea mea?”, a afirmat realizatorul PRO Tv.

maruta_98395000

OANA ROMAN. “Văd că Dl Măruță nu se dezminte și îmi arată că e și mincinos! CĂTĂLIN MĂRUȚĂ minți cu nerușinare! Nu l-am invitat pe (…) în calitate de reporter și nici pt că vroiam să rămân în relații bune cu Proul pt că nu ne certaserăm! (..) a fost invitat ca prieten, pentru că ne știm de 10 ani, cu mult înainte să lucreze la Pro! Nu mi-a cerut nici o secundă acordul să filmeze cu tel și nu a filmat cu telefonul ci cu o cameră mică profesionistă pe care o avea la rever!”, a scris OANA ROMAN pe Facebook.

Răspunsul lui CĂTĂLIN MĂRUȚĂ a venit cu promptitudine, pe aceeaşi reţea de socializare: “Ea si-a dat acordul verbal ca el sa filmeze cu telefonul mobil anumite momente. Chiar si la eveniment, cand l-a vazut, ea i-a precizat ca e in regula sa filmeze cu telefonul. Mi-as fi dorit sa pastram o relatie civilizata si in continuare si sa nu fim ipocriti, dar vad ca de dragul contractului cu cealalta televiziune, ea se eschiveaza si ne acuza in public pe mine si pe colegii mei de furt si de imoralitate. Cred ca imoral e insa gestul ei, de a nu isi asuma anumite decizii cand este pusa intr-o situatie incomoda. Vorbeste atat de urat despre emisiunea pe care o prezint si postul pe care e difuzata incât abia îţi vine să crezi că ieri-alaltăieri încasa bani de aici si se declara fana noastra. Afacerile sunt afaceri, aşa e, Oana ?”.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 19, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: