THEMEDIATHOR

TE PUI CU BLONDELE. Tatăl lui What’s Up, pentru prima oară alături de fiul său la TV

În cea de-a doua ediţie a celui mai longeviv quiz show din România, „Te pui cu blondele?”, Dan îi va avea ca invitaţi pe Margareta Nistor, Ozana Barabancea şi What’s Up. Ei vor încerca să pună mâna pe banii puşi în joc, dar mai ales să răspundă provocărilor lansate de adversarele lor.

whats-up-te-pui-cu-blondele

În ediţia difuzată miercuri, de la 20:30, la Antena 1, What’s Up a avut parte de o mega surpriză, Dan Negru i l-a adus în platou pe tatăl său. Totul a pornit de la întrebarea unei blonde care a vrut să afle dacă, într-adevăr, tatăl artistului a fost toboşar în galeria echipei Dinamo. What’s Up a confirmat şi a mărturisit cum tatăl său l-a convins să nu mai susţină echipa Steaua: „Datorită tatălui meu mi-am dezvoltat ritmica, pentru că la şase ani băteam toba cu el la meciurile echipei din Ştefan cel Mare, perioadă în care am început să ţin cu Dinamo”, povesteşte What’s Up.

Aflând povestea, blonda s-a dezbrăcat şi i-a dat artistului tricoul cu autografele fotbaliştilor dinamovişti cu care era îmbrăcată, fularul, şapca, mingea pe care o avea şi toba, toate cu siglele echipei Dinamo, pentru a i le da tatălui său cadou. Surprizele nu s-au oprit aici, pentru că Dan Negru i-a spus lui What’s Up să-i transmită un mesaj tatălui, iar în momentul în care acesta s-a întors, în spatele său era chiar el, tatăl lui.

Întâlnirea celor doi a fost emoţionantă şi va putea fi urmărită în cea de-a doua ediţie a super show-ului „Te pui cu blondele?” miercuri, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor putea urmări momentul în care cei doi au cântat la toba adusă de una.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 18, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: