THEMEDIATHOR

CAMPANIE. Măruță lansează „Ţara minunilor”, o serie de materiale inedite filmate în ţară

Catalin-Maruta

Începȃnd de astăzi, de la 17:30, „La Măruţă” deschide „Ţara minunilor”, o rubrică ce prezintă Romȃnia uimitoare, puţin cunoscută pȃnă acum.

Cătălin Măruţă, împreună cu Laura Lavric şi cu Văru’ de la Bistriţa, îşi propun să refacă harta obiectivelor turistice din ţara noastră, aducȃnd în atenţia romȃnilor noi locuri şi personaje surprinzătoare.
Romȃnia descrisă de Cătălin Măruţă în „Ţara minunilor” nu se găseşte în niciun pliant şi niciun clip de promovare a turismului. Acestă Romȃnie poate face telespectatorii să rȃdă , să plȃngă sau… să se minuneze. Itinerariul turistic inedit propus de Măruţă curpinde vizite la romȃnul care a inventat maşina-căruţă, la casa capitonată cu papuşi sau la omul-tir.

Pe cȃt de ciudat sună, pe atȃt sunt de adevărate aceste poveşti.
Cătălin Măruţă i-a numit drept ambasadori în această călătorie în „Ţara minunilor” pe Laura Lavric, bucovineanca aprigă cu suflet mare şi umor cu carul, şi pe Văru’ de la Bistriţa, ardeleanul cu haz care a intrat în atenţia publicului apărȃndu-l pe Keo cȃnd s-a despărţit de Andreea Bălan. Cei doi au reuşit să afle poveşti extraordinare de la romȃni cu imaginaţie şi curaj fără margini.
Telespectatorii PRO TV vor putea urmări începȃnd de astăzi, de la 17:30, aventurile echipei lui Măruţă în „Tara Minunilor”.

În primul episod, veţi cunoaste românul care vrea să-l plimbe și pe președintele ţării cu vehiculul lui trăznit: jumătate mașină-jumătate căruţă. Minunaţia cu un cal putere este deja un magnet pentru străini, iar Laura Lavric și Văru’ au vrut să afle dacă merită un loc în lista obiectivelor turistice din Țara Minunilor așa că au tunat-o și au testat-o ca într-un adevărat show auto.

Catalin Maruta CAMPANIE. Măruță lansează „Ţara minunilor”, o serie de materiale inedite filmate în ţară

 

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 17, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: