THEMEDIATHOR

Antena 1 a cumparat formatul “Dancing with the stars” asemanator cu “Dansez pentru tine”. Mona Segall va produce emisiunea!

Antena 1 a achiziţionat formatul de emisiune “Strictly come dancing”(UK)/ ”Dancing with the stars”(SUA). Licenţiat în 51 de ţări de pe 6 continente, formatul s-a bucurat de un succes nemaipomenit în toate teritoriile în care a fost difuzat. Au fost filmate 250 de sezoane până în prezent, în fiecare săptămână a anului trecut show-ul fiind difuzat într-un colţ de lume, se arata intr-un comunicat de presa remis RADAR DE MEDIA. 

Antena 1 a cumparat formatul “Dancing with the stars” asemanator cu “Dansez pentru tine”. Mona Segall va produce emisiunea!

Formatul aduce pe ringul de dans perechi formate din vedete şi dansatori profesionişti care luptă prin diverse stiluri de dans pentru a câştiga marele premiu, evoluţia lor fiind notată atât de juriu, cât şi de telespectatori.

Cei aflaţi în faţa micilor ecrane au acces şi la ceea ce se întâmplă în spatele scenei, pot descoperi cum decurg antrenamentele, care sunt tensiunile din culise, cât de mare este efortul depus de cei de pe scenă, etc. Costume spectaculoase, glamour, dansuri memorabile, intrigi şi mult reality sunt elementele de bază ale noului show ce va debuta în aceasta toamnă la Antena 1.

”Dancing with the stars” este un format al recordurilor. Este formatul cu cele mai multe premii internaţionale, peste 30 la număr, fomatul care a scris istorie la Premiile Emmy din 2009, adunand nu mai puţin de 10 nominalizări.

Succesul internaţional al formatului a făcut din ”Dancing with the stars” unul dintre cele mai disputate formate şi la nivelul pieţei locale.

Antena 1 pregăteşte show-ul pentru această toamnă, acesta urmând să fie produs de Mona Segall şi echipa ei. 

 (Sursa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 17, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: