THEMEDIATHOR

Gâdea, ULUIT. Cu cine s-a întâlnit la Monte Carlo

Mihai Gâdea și colegii săi de la Antena 3 au fost la un important festival de televiziune din Monte Carlo, producțiile postului de televiziune fiind nominalizate la două categorii.

 

Mihai Gâdea a povestit la “Sinteza Zilei” ce s-a întâmplat la Monte Carlo. El a spus că nu mică i-a fost mirarea când a văzut câți români au venit să-i vadă pe jurnaliștii de la Antena 3. Mihai Gâdea a povestit că s-a fotografiat cu o studentă din România, dar și cu alți admiratori.

12344_876572459038524_2510596994370326910_n_32528300

“De aproape o săptămână nu ne-am văzut. S-au întâmplat atâtea lucruri. În aceste zile am fost invitați la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo. A fost o experiență fantastică. A fost un loc în care i-am văzut pe cei mai buni oameni de televiziune din lume. Evenimentul s-a desfășurat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Prințul Albert. Am fost foarte impresionant să văd câți fani au venit să-și vadă vedetele preferate. Erau foarte mulți. Ce să vedeți, dragilor? Erau foarte mulți români care au venit special să ne vadă. Am stat de vorbă și am făcut câteva fotografii cu o tânără care studia în Monte Carlo. A fost foarte impresionant pentru noi să vedem câți români au venit acolo”, a spus Mihai Gâdea la Antena 3.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 16, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: