THEMEDIATHOR

PREMIERĂ. Fetele de la AMADEUS au filmat videoclip la Piramidele din Egipt pentru piesa “Unstoppable”!

amadeus-piramide-egipt-1

Fetele din trupa Amadeus marcheaza o premiera absoluta pentru Romania. Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis sunt primele artiste de la noi care au filmat un videoclip langa celebrele piramide din Egipt.

Talentatele cantarete au ajuns in desertul egiptean unde au cantat la vioara, violoncel si pian pe acordurile noii piese “Unstoppable”.

“Mesajul piesei ne incurajeaza sa luptam pentru visurile noastre, indiferent de piedici, iar, daca ne dorim cu adevarat sa ajungem undeva sau sa realizam ceva anume, nimic nu ne poate sta in cale. Am visat sa ajungem la piramide, iar dorinta ni s-a implinit”, declara Andreea Runceanu.

Artistele au filmat la o temperatura deloc prietenoasa, de peste 35 de grade Celsius, si au purtat rochii fluide, lejere, cu detalii de inspiratie egipteana. Amadeus devine astfel prima trupa romaneasca care filmeaza un videoclip langa renumitele obiective turistice.

Filmarile au avut loc dupa concertul pe care artistele l-au sustinut la Cairo la evenimentul de lansare a noului model Mitsubishi. Este pentru a doua oara cand Amadeus concerteaza la un eveniment auto in capitala Egiptului, artistele fiind deseori invitate peste hotare pentru a canta in cadrul unor festivitati premium.

Amadeus a concertat in ultimii 13 ani in cadrul celor mai importante evenimente publice si private din tara, dar si peste hotare, reprezentand Romania cu mandrie la evenimente in Europa, Asia, Africa si America (World Expo Shanghai 2010, Carnavalul de la Venetia, Formula 1 Viena, Porsche Carrera 911 launch Beijing, NYE Event Baku Azerbaidjan, Gulf Insurance Group 50th Anniversary in Kuwait, etc).

Amadeus ramane alegerea ideala pentru segmentul de enertainment al evenimentelor de tip corporate, al lansarilor de produse premium din zona auto, a accesoriilor de lux, al evenimentelor de tip management meeting, baluri, gale si receptii, prin prisma faptului ca imbina eleganta si prestanta muzicii clasice cu imaginea fresh a artistelor si a show-urilor dinamice pe care acestea le pun in scena.

amadeus-piramide-egipt-2amadeus-piramide-egipt-3amadeus-piramide-egipt-4

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 13, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: