THEMEDIATHOR

Cea de-a treia ediție a târgului Creative Fashion Festival are loc în acest weekend

Se anunta un week-end de poveste dedicat sexului frumos, pentru ca La Historia, legendara locatie din Centrul Vechi ( vis-à-vis de Teatrul de Comedie), isi deschide portile cu un targ amplu de toata frumusetea ce se va desfasura in zilele de 14 si 15 iunie, intre orele 12:00 si 20:00.

Afis_CreativeFF

Ajuns la cea de-a treia editie, targul Creative Fashion Festival intruneste toate ingredientele unui eveniment de succes: haine de designer sau vintage la preturi avantajoase, bijuterii si accesorii originale, dar si incaltaminte din piele naturala sau genti colorate care vor completa tinuta perfecta a sezonului estival.

Toate acestea vor fi imbinate armonios cu o serie de elemente stilate care vor sublinia coerent originalitatea fiecareia dintre noi.

Pentru aceasta sesiune de shopping cu adevarat memorabila, organizatorii – Art Nation Media si Mercada Communication vor completa sarbatoarea cumparaturilor cu prezentari de moda, noi tinute concepute de participantii la targul Creative Fashion Festival, si cu sedinte de machiaj oferite I mod gratuit tuturor vizitatoarelor care doresc un make-up professional by Elena Panait.

Un alt moment interesant, va fi marcat de Zain Beauty – Cosmetice Naturale. Clientele interesate sa descopere tehnica realizarii unui sapun 100% natural, vor fi asteptate duminica, la ora 14:00 la un workshop sustinut de un specialist in domeniu.

Si ca sa nu ezitati sa faceti o plimbare pana in Centrul Vechi in acest sfarsit de saptamana, organizatorii anunta ca intrarea este libera pentru toata lumea.

Mai multe detalii despre Creative Fashion Festival puteti afla pe http://www.facebook.com/targhandmade.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 12, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: