THEMEDIATHOR

Şerban Huidu revine cu precizări la articolul despre Halep: “Suntem o naţie de proşti şi laşi”

simona_halep_2_14220500

Şerban Huidu a revenit pe Facebook cu alte precizări privind adevăratele valori ale României. 

“Daca “toanta” aia de Halep si-a micsorat sanii ca sa poata lovi mai bine mingea, sa va arate Zavoranca cele ‘nespe operatii cu care defileaza mandra!”, a scris Şerban Huidu pe blog, amărât că adevăratele valori nu sunt respectate, în timp ce “piţipoancele” defilează pe micul ecran. Imediat, au curs valuri de comentarii la adresa Cârcotaşului, ceea ce l-a făcut să revină cu precizări.

“Mi-au fost aduse reprosuri ca nu am facut nimic pentru a promova valorile in Romania!

I’auzi? Aveti aici un articol scris de mine acum fix 4 ani despre Diana Mocanu cea mai titrata campioana la inot o Romaniei! Braileanca a casigat la 16 ani 2 medalii de aur!

Mai stiti ceva de ea? Tot din Braila e si Camelia Potec, despre care se scrie doar cand ia masa cu Tiriac! Natie de impostori ce suntem!

Facem pariu ca nici un ziar de sport, nici un tabloid site sau ziar nu o sa preia asta?!”, scrie Şerban Huidu pe Facebook.

“Vreti Simona la televizor la fel de des ca si tutele din showbiz? Spuneti-i sa se duca in cluburi, sa arate cat mai dubios, sa ia parte la 2-3 scandaluri, apoi sa mai lase tenisul ala si sa se apuce sa fie asistenta tv….meserie de viitot tata!

Sa-si puna o gaina in cap, sa se imbrace cu geanta, sa se casatoreasca pentru a avea de cine divorta si sa vorbeasca in felul urmator: “fai am luat soc! ai vazut-o pe rusoaica aia cum a batut-o pe Halep? Bine i-a facut! Ne iubeste Dumnezeu fai o sa fim doar noi la tembelizor!”

Cat de ipocriti sa fim, dupa ce exacerbam toti neavenitii si toate disperatele, avem tupeul sa ne bucuram pentru o adevarata valoare, pentru care si simpla prezenta la televizor printre specimenele de mai sus este o insulta!

Partea Romaniei care nu se regaseste in nonvalorile promovate cu atata ardoare spune simplu: Multumim Simona pentru ceea ce reprezinti si pentru modelul de viata ce il credeam disparut din Romania! Multumim Simona!”, a scris Şerban Huidu pe blog. 

 

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 11, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: