THEMEDIATHOR

PRO TV dă startul în căutarea concurențiilor pentru Vocea României și Masterchef

preselectii-vocea-romaniei-si-masterchef

Noile sezoane “MasterChef” şi “Vocea Romȃniei” se anunţă a fi foarte incintante, drept dovadă fiind numărul mare de persoane prezente la prima rundă de preselecţii din Cluj-Napoca.

 

Sȃmbătă, 7 iunie, s-au desfăşurat preselecţiile pentru al cincilea sezon “MasterChef”, iar duminică, 8 iunie, muzica şi buna dispoziţie au pus stăpȃnire pe Cluj, în timpul audiţiilor pentru sezonul “Vocea Romȃniei” din toamnă.

Prima oprire a caravanei “MasterChef” a fost Ardealul, unde oamenii sunt recunoscuţi pentru preparatele gustoase şi pentru talentul culinar desăvȃrşit. Nu numai locuitorii din Cluj-Napoca s-au prezentat la preselecţii, ci şi persoanele din zonele învecinate, dornice să-şi demonstreze calităţile în cadrul show-ul “MasterChef”.

Duminică, caravana “Vocea Romȃniei” a atras pasionaţii de muzică transilvăneni la preselecţiile desfăşurate pȃnă tȃrziu în noapte. Repetȃndu-şi piesele la chitară, exersȃnd vocalize sau cȃntȃnd în grup, alături de ceilalţi concurenţi, participanţii şi-au aşteptat răbdători rȃndul, pentru a arăta de ce merită să fie următoarea “Voce a Romȃniei”.

Preselecţiile pentru al cincilea sezon “MasterChef” şi al patrulea sezon “Vocea Romȃniei” au adunat sute de oameni talentaţi, dornici de afirmare. Romȃnii nu încetează să uimescă prin abilităţile lor, aşa că noi talente aşteaptă să fie descoperite de-a lungul ţării.
Caravanele celor două emisiuni au avut parte de multe prezenţe inedite pe care le veţi putea urmări din toamnă la Pro TV.

După ce a fascinat cu preparate uimitoare milioane de români din fața televizoarelor, cea mai intensă competiţie culinară continuă la PRO TV. Emisiunea “MasterChef” începe căutările de noi concurenţi şi invită pasionaţii de gătit să se înscrie pe site-ul masterchef.protv.ro.

După perioada de înscrieri, caravana va ajunge pe 14 iunie în Iaşi şi pe 21 iunie la Timişoara. Turul prin ţară se încheie la Bucureşti, cu preselecţiile de pe 5 şi 6 iulie.
Caravana “Vocea României” continuă pe 15 iunie în Iaşi, pe 22 iunie la Timişoara, pe 28 şi 29 iunie în capitală şi pe 13 iulie la Constanţa. Ediția a patra “Vocea României” invită participanţii să se înscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, pentru ca apoi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei.

gala live - vocea romanieivocea romaniei concurentii auditiile pe nevazute2Vocea Romaniei auditii 2masterchef ed 6_24masterchef ed 1_28masterchef 12_07

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 11, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: