THEMEDIATHOR

Dan Negru revine la “Te pui cu Blondele” la Antena 1. Claudiu Bleonţ, Doru Todoruţ şi Connect-R, primii invitați!

Connect-R-Anca-Turcasiu-2

“Te pui cu blondele?” revine miercuri, 11 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1

Cel mai longeviv show de cultură generală din România, „Te pui cu blondele?”, revine cu un nou sezon, cel de-al 14-lea, în care Claudiu Bleonţ, Doru Todoruţ şi Connect-R vor răspunde testelor de cultură generală ale lui Dan Negru, în prima ediţie.

Cei trei invitaţi au fost nevoiţi să ţină piept şi provocărilor lansate de blonde, pentru că la fiecare show ele vor să demonstreze că nu le scapă nicio informaţie importantă despre vedetele invitate de Dan Negru şi le provoacă la fel de fel de teste. Astfel, una dintre concurente i-a propus lui Connect-R să se lege la ochi şi să recunoască personajul cu care urma să danseze. Artistul a acceptat invitaţia blondei, iar la final a aflat că femeia cu care a dansat este, de fapt, artista de care el a fost îndrăgostit: Anca Ţurcaşiu.

Provocarea a venit în urma articolului din ziar pe care concurenta l-a adus, în care Connect-R a mărturisit că a fost îndrăgostit de frumoasa artistă, material pe care juratul „Next Star” l-a putut vedea abia la sfârşitul dansului, când s-a dezlegat la ochi şi a fost vizibil emoţionat de prezenţa Ancăi.

Întregul moment va putea fi urmărit la „Te pui cu blondele?” miercuri, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor putea afla ce a spus Connect-R în momentul în care a văzut-o pe Anca Ţurcaşiu, dar şi secretele cu care ea reuşeşte să îşi menţină silueta. Te-pui-cu-blondele

 

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 11, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: