THEMEDIATHOR

Licenta audioviziuala Antena 3 a fost prelungita pentru inca 9 ani

Dupa o dezbatere aprinsa la sediul CNA, licenta audiovizuala a fost prelungita pentru 9 ani.

Licenta audioviziuala Antena 3 a fost prelungita pentru inca 9 ani

Licenta Antena 3 a fost prelungita cu votul favorabil al urmatorilor membri: Florin Gabrea, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georghescu, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Rasvan Popescu, Radu Calin Cristea, Lorand Turos. Au votat impotriva Narcisa Iorga si Valentin Jucan.

Valentin Jucan, membru CNA care a votat impotriva a transmis sedinta in direct.

Mai greii postului Mihai Gadea, Mircea Badea, Radu Tudor, Adrian Ursu, Carmen Avram dar si reporterul Ionut Cristache se afla la CNA pentru preluginrea licentei postului de stiri din Baneasa.

Mihai Gadea la CNA:

  • raspuns la prima intrebare din partea unui membru CNA, legata de faptul ca postul prevede, in grila depusa la CNA, mai mult continut cultural si religios: Am vrea sa ne implicam mai mult in zona culturala.
  • A fost o bucurie nationala ca romanca a ajuns in finala la Roland Garros (…) Acest eveniment era mai mult decat o transmisiune sportiva (…) Decizia a fost aceea de a ne implica mult mai mult in evenimente, de orice natura ar fi ele (…) Vrem sa acoperim si evenimente mari, in masura posibilitatilor. (…)

Adrian Ursu:

  • se pregateste diversificarea grilei de programe, in perspectiva anului viitor, cand vom fi poate mai putin incarcati de politic

Radu Tudor:

  • E o batalie pe piata televiziunilor de stiri care intr-un fel sau altul rotesc intre ele aceiasi 20-30 de invitati din zona non-politica, Presa scrisa dispare, din pacate, de aici mai putini specialisti invitati in emisiuni (…) Vom cauta nume noi (…)

Christian Mititelu, membru CNA: 

  • Daca ai aceiasi oameni, nu mai ai informare obiectiva si echilibru. Pentru ca ai aceleasi pareri. (…) E important (…) pentru perioada cand principalul subiect al emisiunilor dumneavoastra nu va mai fi in functie.

Narcisa Iorga: (…) De ce ati venit aici?

Mihai Gadea: Mi se pare doamna Iorga, care mi-a fost producator al emisiunii, n-a raspuns domnia sa la o intrebare- de ce e inca membru al Consiliului. Pentru ca dl Tolontan a facut o dezvaluire, ca dna Iorga era membru al staff-ului de campanie a presedintelui. Eu nu dau raspunsuri pentru cei care au de raspuns la randul lor pentru ilegalitati.

Narcisa Iorga: I-am exprimat deja dl Gadea ca este o minciuna. Astept raspuns la intrebarea mea: de ce sunteti aici? (Face trimitere la o declaratie de credinta facuta de Antena 3 atunci cand a obtinut licenta acum noua ani, o compara cu lucruri spuse pe post de Mircea Badea in ultimii ani)

Mihai Gadea: (…) Daca e interogatoriu, poate e mai bine sa mergem in beciurile Securitatii. Dna Iorga se comporta ca un politruc al presedintelui Basescu.

Narcisa Iorga: Cele mai multe sanctiuni ale Antena 3 au avut legatura cu incalcarea dreptului la imagine, la lipsa informarii corecte. (…)

Narcisa Iorga: Dle director general, cum va explicati cele 175 de sanctiuni primite, majoritatea pentru incalcarea dreptului la imagine, la limbaj injurios, nerespectarea informarii corecte.

In momentul in care Narcisa Iorga spune ca Mihai Gadea ar minti in fiecare seara, Mihai Gadea: O sa va dau in judecata.

Mircea Badea: E un principiu de viata ca numai cine nu minceste nu greseste. Noi muncim mult. Multe dintre acele sanctiuni au fost contestate in instanta si de multe ori instanta ne-a dat dreptate. Acele sanctiuni au fost date in noua ani, nu cred ca e o situatie (…) scandaloasa.

Narcisa Iorga: Dle Badea, nu ma refeream la sanctiunile pentru dvs, pentru dvs sunt altele. (…)

Mircea Badea: (…) In momentul cand ma simt jefuit, pur si simplu ma indignez. Cand ma indignez, apelez la resursele mele culturale care sunt destul de vaste. (…)

Intervine Christian Mititelu, membru CNA, pentru a aplana tensiunile.

(Sursa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 10, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: