THEMEDIATHOR

Meciurile din Liga 1, difuzate de UPC si Focus Sat pentru 5 ani

Compania UPC şi platforma sa de satelit, Focus Sat, vor difuza toate meciurile din cadrul campionatului Ligii 1 şi din Cupa Ligii în următorii cinci ani, se arata intr-un comunicat.

drepturi-tv-liga-1

UPC şi Focus Sat au semnat recent un acord de distribuţie cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor două televiziuni Look TV şi Look Plus.

“Suntem încântaţi că le putem oferi clienţilor noştri această veste excelentă: la UPC şi Focus Sat vor putea urmări meciurile din cele mai importante competiţii fotbalistice din România. Am ajuns la un acord cu grupul care deţine drepturile pentru Liga 1 şi Cupa Ligii şi vom transmite meciurile în perioada 2014 – 2019. În afara zonei de acoperire UPC, cele două canale vor putea fi urmărite la nivel naţional prin platforma de satelit Focus Sat”, declară Robert Redeleanu, Chief Marketing Officer (CMO) al UPC România.

In următorii cinci ani, abonaţii UPC şi Focus Sat se vor bucura de cinci sezoane de fotbal.

UPC România este una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 200 de oraşe. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.179.500 de clienţi la universul digital.

Pe de altă parte, compania Intel Sky Broadcast Ltd. deţine în prezent televiziunile generaliste Look TV şi Transilvania Live. 

Anunţul din comunicatul UPC vizează însă televiziunile “Look TV şi Look Plus”, fapt care ar putea fi un indiciu privind intenţia Intel Sky Broadcast Ltd. de a modifica denumirea televiziunii Transilvania Live în Look Plus. Însă, până în momentul difuzării acestei ştiri, nu a fost depusă o solicitare în acest sens la CNA.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 6, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: