THEMEDIATHOR

Cum a “facut-o” Catalin Maruta pe Andreea Balan de 5.000 de euro

Cand esti sub un contract de exclusivitate cu o televiziune, mai ales cu una comerciala, trebuie sa pasesti ca pe oua. Bendeac a aflat asta mai de mult, iar Andreea Balan chiar zilele astea.

Cum a “facut-o” Catalin Maruta pe Andreea Balan de 5.000 de euro

SMS-ul, arma otravita a concurentei

Sigur ca toate televiziunile si-au dorit sa dezgroape cate ceva despre tradarea lui Keo si harjoneala acestuia cu o fetita “biniditat”. La Maruta, se stie bine, este emisiunea concurenta, chiar si pe tronsonul orar, cu Acces direct. Era inevitabil ca sotul Andrei sa nu incerce sa obtina ceva declaratii si de la Andreea Balan. Cantareata, precauta, nu a calcat in studiourile ProTV, dar  a dat cateva lamuriri prin SMS. Lamuriri pe care Catalin le-a citit in direct. Fara sa tina seama de contractul Andreei cu Trustul INTACT. Cam nemilos, Maruta asta…

Atac la portofel

Copilaria Andreei insa nu a trecut neobservata la televiziunea din Baneasa, care nu prea mai pare dispusa sa inchida ochii la astfel de “abateri disciplinare”, mai ales de la cazul Bendeac incoace. Drept pentru care i s-a aplicat o amenda de 5.000 de euro. C-asa-i in tenis, pardon, pe sticla! Se aude ca, la aflarea vestii, cantareata a izbucnit in lacrimi si a incercat sa-si induplece contractorii sa o ierte. Lucru care nu s-a intamplat.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 5, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: