THEMEDIATHOR

Andreea Esca a făcut ravagii la Bookfest! Vedeta porneşte într-un turneu prin ţară

Volumul “Ce-am făcut când am tăcut”, de Andreea Esca, se numără printre volumele cu cele mai mari vânzări la ediţia din acest an a Salonului Internaţional de Carte Bookfest.

Andreea-Esca2

Vedeta PRO TV a demonstrat că este un etalon nu doar în ceea ce priveşte prezentarea Ştirilor PRO TV, ci şi în materie de scris, ea obţinând un feed back pozitiv din partea celor prezenţi la Bookfest.

Salonul Internaţional de Carte Bookfest s-a desfăşurat de miercuri până duminică, la complexul Romexpo din Capitală, accesul publicului la evenimentele pregătite fiind gratuit.

Mare parte dintre volumele aflate în top au fost lansate exact în săptămâna Salonului Internaţional de Carte Bookfest şi au fost foarte bine primite de publicul cititor.

La editura Humanitas, pe primul loc în topul vânzărilor s-a situat volumul “Ce-am făcut când am tăcut”, de Andreea Esca, urmat de “Primul Război Mondial”, de Lucian Boia, “Muşte pe parbrizul vieţii”, de Radu Paraschivescu, “Amintirile unei nonagenare. Călătoriile mele, scriitorii mei”, de Antoaneta Ralian, “Dosarele secrete ale agentului Anton. Petru Comarnescu în arhivele Securităţii”, de Lucian Boia, şi antologia “Casele vieţilor noastre”.

Ştirea României, cum o numeşte Cristian Tudor Popescu, porneşte chiar şi în cadrul unui turneu, lucru confirmat chiar de Esca pe o reţea de socializare:

“Fiecare cu turneul lui… Eu în acest weekend (n.r: weekend-ul 7-8 iunie) abia aştept să mă întâlnesc cu oamenii din Braşov, Sibiu şi Cluj, oraşe foarte apropiate sufletului meu, despre care am multe poveşti în carte şi de care mă leagă amintiri minunate. Aşadar, pe 7 voi fi în Braşov şi Sibiu, iar pe 8 la Cluuuuuuj!”.

Astfel, sâmbătă, de la ora 11.00, Andreea Esca se va întâlni cu cititorii din Braşov, la Librăria Humanitas, iar, de la ora 17.00, vedeta va fi prezentă la Librăria Humanitas din Sibiu.

Turneul de promovare a volumului “Ce-am făcut când am tăcut” continuă duminică, Andreea Esca urmând să se întâlnească cu cititorii din Cluj-Napoca, de la ora 14.00, la Librăria Humanitas.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 5, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: