THEMEDIATHOR

10 camere de filmare pentru o cascadorie fără precedent în filmul #SELFIE

Comedia #SELFIE a avut parte de un proces de producţie extrem de laborios, numai la una dintre scene fiind necesare 10 camere de filmare, poziţionate în unghiuri diferite. Cea mai dificilă cascadorie în care o maşină plonjează în Marea Neagră a fost minuţios pregătită atât de cascadori, cât şi de echipa de producţie.

afis_Selfie

Special pentru această secvenţă s-a construit întregul decor, iar un cascador profesionist a instruit actorii şi realizatorii cu privire la tot ce urma să se întâmple.

Din fericire totul a mers ca pe roate şi, pe lângă faptul că nimeni nu a avut de suferit, toată scena a ieşit impecabil încă de la prima filmare.

Actorul Vlad Logigan a fost de-a dreptul fascinat de întreaga desfăşurare de forţe.

„Aş fi vrut să fiu în maşină cu acel cascador, deşi nu ştiu dacă aş fi avut curaj. Omul acela e ca un spartan şi îl admir mult.”

Doi dintre producătorii filmului mărturisesc prin câte emoţii au trecut la realizarea scenei.

„Aceasta a fost ziua cu cea mai mare încărcătură emoţională pentru mine. Depindeam de foarte mulţi factori şi aveam o singură încercare la dispoziţie. Urmăream constant cât de tare bate vântul sau cât de mari sunt valurile”, declară producătoarea Cristina Dobriţoiu.

În schimb, producătorul Mişu Predescu priveşte lucrurile dintr-un punct de vedere mai tehnic:

„A fost o nebunie să găsim locul potrivit, iar tot ce vedeţi în film a fost special construit pentru asta, de la drumul de 400 de metri săpat cu escavatorul, până la modificarea falezei”.

#SELFIE este povestea a trei tinere Yasmine, Roxi şi Ana care fug la mare în căutarea distracţiei cu doar 2 zile înainte de BAC.

Fără aprobarea părinţilor şi fără prea multă planificare, cele trei fete ajung pe litoral, unde, în ciuda aşteptărilor, bunădispoziţia întârzie să apară, iar accidentele se ţin lanţ.

Adolescentele noastre rebele se mai confruntă cu o problemă: trebuie să ajungă la timp pentru susţinerea examenului de maturitate, după ce pierd maşina şi toţi banii.

Mai multe detalii despre impresionanta cascadorie, dar şi despre alte provocări de la filmări puteţi afla de la realizatorii comediei vizionând următorul video:

 

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 2, 2014 by and tagged , , , , , , , .
%d bloggers like this: