THEMEDIATHOR

Selfie de colecţie cu Florin Ristei, câştigătorul X Factor 2013

Florin Ristei, câştigătorul celui de-al treilea sezon al supershow-ului X Factor, s-a alăturat anul acesta caravanei în periplul său prin ţară.

Florin-Ristei

Pentru că ştie din proprie experienţă ce e în sufletul concurenţilor unui asemenea show, Florin le va fi alături în toate oraşele în care Răzvan şi Dani vor poposi în căutarea factorului X. Cu o vorbă bună, un sfat şi o încurajare, câştigătorul X Factor 2013 îi aşteaptă pe toţi oamenii dornici să simtă emoţia show-ului la panoul X Factor, locul unde aceştia pot veni să cânte, să câştige premii şi, de ce nu, să fie selectaţi pentru cel mai nou sezon X Factor.

Un astfel de moment a surprins Florin la Sibiu, într-un selfie de colecţie, alături de nu mai puţin de 27 de participanţi la panoul X Factor, poză ce a adunat rapid o mulţime de like-uri pe o reţea de socializare. Panoul X Factor, cea mai nouă modalitate de selecţie a viitorilor concurenţi, devine rapid cel mai îndrăgit colţ, locul în care toţi cei prezenţi la casting îşi fac poze sau îşi testează profilul de X Factor.

Dupã ce craiovenii şi sibienii au demonstrat cã factorul X dã dependenţã şi au rãspuns prezent întâlnirii cu echipa X Factor, dornici sã demonstreze cã pot face show, pot transmite emoție, au voce, charismă și prezență scenică, a venit rândul arădenilor sã facã primii paşi pe drumul cãtre celebritate.

Astăzi, echipa X Factor le dă întâlnire la Hotel Phoenix, unde îi aşteaptă pe parcursul întregii zile, urmând ca de aici, caravana să ajungă la Cluj, pe 30 mai, la Iaşi, pe 2 iunie, la Galaţi, pe 5 iunie, pentru ca prima fazã a audiţiilor sã se încheie în Bucureşti, pe 8 iunie. Înscrierile continuă încă pe www.xfactor.a1.ro. Tot aici, telespectatorii pot afla și programul complet de audiții.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 30, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: