THEMEDIATHOR

Răzvan Simion, aventură cu caiacul pe apele Mureşului

Anul acesta, X Factor înseamnă <<mai mult decât voce>>, iar asta au înţeles-o în primul rând cei doi prezentatori ai supershow-ului, Răzvan şi Dani, care zilele astea străbat ţara în lung şi în lat alături de caravană în căutarea posesorilor de factor X.

Razvan_caiac

Cei doi nu se dau în lături de la nimic şi caută concurenţi în locuri … greu accesibile, uneori bifând adevărate premiere în viaţa personală. Chiar ieri, aflat la preselecţii la Arad, Răzvan a lăsat orice teamă deoparte şi s-a dat pentru prima oară cu caiacul, pe apele învolburate ale Mureşului.

Deşi i-a fost teamă la început, spre final, Răzvan a prins curaj şi chiar a glumit, prefăcându-se că se răstoarnă cu caiacul, spre disperarea echipei X Factor. Tot ieri, haiosul matinal a făcut o vizită-fulger în fabrica de vagoane din Arad, deoarece, consideră el, ca şi in viaţă, dacă nu îţi construieşti singur locomotiva, nu e bine.

Dupã ce craiovenii, sibienii şi arădenii au demonstrat cã factorul X dã dependenţã şi au rãspuns prezent întâlnirii cu echipa X Factor, dornici sã demonstreze cã pot face show, pot transmite emoție, au voce, charismă și prezență scenică, a venit rândul arădenilor sã facã primii paşi pe drumul cãtre celebritate.

Mâine, echipa X Factor le dă întâlnire la Hotel Univers T.,  unde îi aşteaptă începând de la ora 09:00, urmând ca de aici, caravana să ajungă la Iaşi, pe 2 iunie, la Galaţi, pe 5 iunie, pentru ca prima fazã a audiţiilor sã se încheie în Bucureşti, pe 8 iunie. Înscrierile continuă încă pe www.xfactor.a1.ro. Tot aici, telespectatorii pot afla și programul complet de audiții.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 30, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: