THEMEDIATHOR

PARTENERIAT. Agenția care se ocupă de comunicarea Cirque du Soleil și agenția de creație a Google vin la ICEEfest

Evenimentul care transforma Bucurestiul in capitala internetului din Europa Centrala si de Est pentru doua zile are din nou o zi dedicata creativitatii si campaniilor virale spectaculoase.

Screen-Shot-2014-05-07-at-5.44.16-PM

Mai multe agentii celebre vor veni pe scena ICEEfest sa prezinte culisele unor campanii care aduna zeci de milioane de vizualizari online.

SID LEE – agentia care de 15 ani se ocupa printre altele de campaniile de comunicare ale Cirque du Soleil – realizeaza campanii care exced cu mult granitele Internetului dar care folosesc forta virala pentru a atinge cat mai multi oameni.

Iata cateva exemple:

 

Suedezii de la Akestam Holst vin la ICEEfest sa demonstreze ca nu doar creativii americani sau din Marea Britanie pot face campanii globale cu impact major.

Ei au avut idei precum publicitate outdoor care se transforma digital cand metroul trece pe langa ea, pana la idei nebune cum ar fi deturnarea unei parade gay in interesul unui lant de magazine din Stockholm sau chiar transformarea unui om in difuzor viu.

Volkswagen GTI Bannerbahn – Teaser video from ACHTUNG! on Vimeo.

Lor li se vor adauga agentii globale majore precum DigitasLBI care se afla in spatele unor campanii celebre ale eBay, Delta Airlines, Coca Cola sau American Express.

http://www.digitaslbi.com/case-studies/

Pentru prima data la un eveniment in Romania vine cu prezentari si agentia de creatie a Google, ZOO, care creaza idei exclusiv pentru site-urile gigantului industriei online.

ICEEfest este organizat de ThinkDigital, in parteneriat cu Orange. Festivalul a ajuns anul acesta la cea de-a 3-a editie si se va desfasura la Grand Cinema & More din cadrul Baneasa Shopping City, in 12 si 13 iunie.

Cu mai putin de doua saptamani pana la festival, ultimele bilete disponibile se gasesc pe site-ul oficial al evenimentului: www.ICEEfest.com

 

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 30, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: