THEMEDIATHOR

Cesnavicius, seful Pro TV: Loredana, Smiley, Moga si Pavel Bartos raman la Vocea Romaniei. Vezi ce spune despre concedierile din Pro!

Loredana-Smiley-Marius-Moga-si-Horia-Brenciu-canta-impreuna-“Don’t-stop-me-now”-pentru-Vocea-Romaniei-galerie-foto-6

Dupa zecile de speculatii si transferuri de vedete de la Pro Tv la Antena 1, seful Pro Tv, lituanianul A. Cesnavicius face o serie de clarificari.

“Multe dintre vedetele noastre au fost anuntate in presa ca plecate la Antena 1. Au fost, insa, doar zvonuri”, avand in vedere ca “Loredana Groza, Smiley si Marius Moga se vor regasi in noul sezon Vocea Romaniei”, ce va fi prezentat de Pavel Bartos, a declarat pentru HotNews.ro directorul general al Pro TV, Aleksandras Cesnavicius.

Despre plecarile multor dintre sefii din trust, Cesnavicius declara ca “a fost decizia lor” si da exemplul producatoarei Monei Segall, care, spune el, “a refuzat sa se alature departamentului nostru de productie din cadrul Pro TV si a preferat sa ramana independenta”.

El declara ca “Pro TV nu este de vanzare!”, dar ca operatiunile secundare – radio, distributie de film – sunt de vanzare: nu poate da nume de entitati interesate, dar “interesul este inalt”. Cesnavicius, despre recentele concedieri abrupte a zeci de angajati: “contextul nu ne-a permis sa facem acest lucru in mai multe etape”.

Ce spune despre concedieri: “Adevarul este usor diferit, de fapt noi am adus in echipa cea mai mare parte a angajatilor care lucrau pentru noi prin intermediul unor furnizori terti de servicii. In acelasi timp, pentru eficienta si transparenta, colaborarea noastra cu unii furnizori a fost reevaluata si, in unele cazuri, incheiata. Intelegem ca multi dintre furnizorii care nu vor mai lucra cu noi sunt dezamagiti si ca unii oameni au reactionat emotional. Per ansamblu, am primit comentarii pozitive ale colegilor care sunt fericiti ca s-au alaturat echipei noastre. Acest aspect a atras atata atentie deoarece PRO TV este postul TV lider de piata”.

Despre plecările șefilor: „A fost decizia lor. Mona Segall, spre exemplu, a refuzat sa se alature departamentului nostru de productie din cadrul PRO TV si a preferat sa ramana independenta, ceea ce respect intru totul. Oricat mi-as fi dorit sa o pastrez, nu corespundea strategiei noastre de a internaliza departamentul de productie in PRO TV.”

Cesnavicius - director generalConcert Loredana De dragoste , Acasa TV (11)Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu canta impreuna “Don’t stop me now” pentru Vocea Romaniei (galerie foto) (1)smiley_resize

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 30, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: