THEMEDIATHOR

Andreea Esca, interviu cu Prințul Charles

Andreea-Esca-si-Printul-Charles-2

Pro TV este singura televiziune din România care a obţinut un interviu cu Alteţa Sa Regală Prinţul de Wales, aflat recent într-o vizită în România. In cadrul interviului în exclusivitate realizat de Andreea Esca pentru Ştirile PRO TV, Prinţul Charles vorbeşte cu multă admiraţie despre ţara noastră, pe care o vizitează de mai bine de 16 ani.

Alteța Sa a ținut să precizeze faptul că nu există în toată lumea pajiști cu flori sălbatice și păduri atât de frumoase ca în România. În plus, apreciază că aici există foarte multe ferme de mici dimensiuni și consideră că modul în care românii cultivă pământul a dat naștere unor peisaje fenomenale și unei biodiversități uimitoare.

Iubitor al meleagurilor transilvănene, unde deține mai multe proprietăți, moștenitorul coroanei britanice și, fără îndoială, unul dintre cei mai importanți ambasadori al României, a adăugat faptul că apreciază și alte zone ale țării, printre care Maramureș, Bucovina sau Horezu.

În țara noastră, Prințul Charles deține și o fundație pe care a înființat-o în anul 2000, cu scopul de a conserva şi pune în valoare peisajul cultural şi natural din localităţile cu biserici fortificate din Transilvania.

Interviul a fost difuzat la Știrile Pro TV și acum este disponibil pe site-ul www.stirileprotv.ro şi va fi prezentat integral într-o ediţie viitoare a emisiunii „România, te iubesc!”

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 30, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: