THEMEDIATHOR

Chef Florin Dumitrescu pregateste mancaruri rafinate pentru inaugurarea restaurantului TAPO

Pregatirile pentru inaugurarea restaurantului TAPO sunt in toi, iar chef Florin Dumitrescu asteapta cu emotie sa-si intampine prietenii si cunostintele in singurul local din Bucuresti in care va gati personal zi de zi, situat pe str. Oltetului nr. 30.

Florin-Dumitrescu

“Vrem sa fim siguri ca invitatii nostri vor putea degusta cateva preparate exceptionale, rafinate, la care sa le ramana gandul. Avem carpaccio de vita (home made Bresaola), tartar de dorada, terina de foie gras, salata de sardine crocante, somon, coquelet, cotlete de vitel, supe la shot si multe deserturi savuroase. Legumele pe care le vom folosi sunt achizitionate direct de la producatori si colaboram cu cei mai buni macelari din Capitala.”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

Meniul pe care acesta l-a conceput special pentru cei care vor calca pragul restaurantului TAPO va include, printre altele, si preparate sofisticate, precum antricot Black Angus din America, muschi de vita argentinian, somon si halibut din Norvegia, peste si fructe de mare din Grecia.

Pentru a se asigura ca dish-urile cu care oaspetii se vor putea rasfata ies ca la carte, chef Florin Dumitrescu si echipa lui, formata din 10 bucatari, au combinat ingredientele astfel incat savoarea sa fie vedeta serii. Nu mai putin de 20 de kg de somon, 30 de kg de cartofi si 20 de kg de rosii, 46 de coqueleti, printre multe altele, au fost folosite in aceasta perioada pentru pregatirea inaugurarii.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 29, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: