THEMEDIATHOR

Un membru CNA a solicitat analizarea de urgență a emisiunii Sinteza zilei, care “a determinat un om să se sinucidă”

Narcisa Iorga, membru CNA, a declarat pe pagina sa de Facebook că a înaintat președintelui Consiliului o autosesizare pentru analiza urgentă a emisiunii Sinteza zilei în care Mihai Gâdea a realizat un interviu cu persoana care l-a scuipat pe Traian Băsescu.

narcisa-iorga_EVZ

Potrivit Narcisei Iorga, directorul postului Antena 3 l-ar fi instigat la suicid peAdrian Zglobiu, cel care l-a scuipat pe președinte.

“Sinteza zilei a depășit orice limită admisibilă unui program de televiziune: a determinat un om să se sinucidă”, a scris Narcisa Iorga, pe pagina sa de Facebook.

Iată cum a povestit Narcisa Iorga incidentul de la Antena 3:

“Aseară, în cadrul interviului pe care Mihai Gâdea îl realiza cu Adrian Zglobiu, persoana care l-a scuipat pe președintele Băsescu în ajunul alegerilor, directorul Antenei 3 a spus:
Mihai Gâdea: Domnule Zglobiu, din momentul în care aţi fost ameninţat de organele statului, de cei din serviciile secrete, de cei de la protecţie şi pază, cum ne-aţi spus dumneavoastră sau de deţinuţii din închisoare, că veţi fi aruncat în închisoare la Poarta Albă şi acolo veţi fi violat, v-au trecut prin minte gânduri de sinucidere sau ceva de felul acesta?
Astăzi, când poliția a venit la domiciliul lui pentru a-l duce la un spital de psihiatrie, Adrian Zglobiu a avut o tentativă de suicid.
Am înaintat președintelui CNA o autosesizare pentru analiza urgentă a situației, chiar în ședința de mâine”, a scris Narcisa Iorga, pepagina sa de Facebook.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 28, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: