THEMEDIATHOR

Smiley nu se mai simte ACASĂ la PRO TV. Artistul părăsește trustul!

Smiley, “Vocea României”, unul dintre cei patru jurați și coprezentatorul emisiunii “Românii au talent” continuă șirul plecărilor din PRO TV. Simpaticul artist a nu mai vrea să continue colaborarea cu trustul MEDIAPRO și nu și-a mai reînnoit contractele.

smiley_resize

El ar urma să li se alăture foştilor colegi de la PRO TV, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică jr, şi să lucreze, din toamnă, pentru trustul din Băneasa.

Plecarea cântărețului din trust a fost confirmată pentru Libertatea, indirect, de Lary Maronese, regizorul producţiei “Românii au talent” și unul din cei care au părăsit PRO TV pentru Antena 1.

“Se mai vorbeşte doar de «Vocea României», dar nu mai au cu cine s-o facă deoarece, până în acest moment, nimeni nu ştie cine se ocupă de producerea show-ului şi nici cine vor fi juraţii. În juriu a rămas doar Moga”, a afirmat Maronese.

Odată cu Ştefan Bănică Jr., la Antena 1 au plecat şi coregrafii care făceau istorie la “Dansez pentru tine”, printre care Cocuţa şi Bogdan Boantă, angrenaţi acum într-un nou proiect al trustului Intact, “Romanian Idol”.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 28, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: