THEMEDIATHOR

MASTERCHEF 2014: Surprize mari la ediţia de marţi. Cine a fost eliminat

MASTERCHEF 2014: Editia de marti a emisiunii “MasterChef” a adus o noua eliminare din concurs si o surpriza pentru cei care au ramas in competitie. Cei trei finalisti ai “MasterChef. Proba Celebritatii”, Elena Lasconi, Pacha Man si Don Baxter, au fost invitatii speciali ai celor trei chefi.

MASTERCHEF 2014: Surprize mari la ediţia de marţi. Cine a fost eliminat

MASTERCHEF 2014: Vedetele le-au testat concurentilor actuali MasterChef abilitatile culinare celor 11 concurenti ramasi in competitie, dupa ce Cristi a fost eliminat la votul colegilor sai.

Cristi a prezentat un desert foarte creativ din punct de vedere al platingului, insa care a lasat de dorit la consistenta si gust. “Nu poti sa dai doua milioane intr-un restaurant pe un preparat care este doar comestibil”, i-a reprosat chef Sorin Bontea. 

MASTERCHEF 2014: Nici Bazz nu s-a descurcat cu mult mai bine, asa ca chefii au facut ceva fara precedent in istoria concursului: au supus la vot. Cristi a primit cele mai multe voturi negative din partea colegilor sai si a parasit “MasterChef”.

MASTERCHEF 2014: Cei 11 concurenti ramasi in competitie au avut apoi ocazia de a face cunostinta cu finalistii “MasterChef – Proba Celebritatii”. Chefii i-au impartit in trei echipe, fiecare coordonata de cate o vedeta, iar concurentii au avut de reprodus autograful culinar al Elenei Lasconi, al lui Pacha Man si al lui Don Baxter. Pentru ca proba sa nu fie una foarte simpla, totul a fost executat la stafeta, iar concurentii nu au avut voie sa vorbeasca intre ei.

MASTERCHEF 2014: Chefii le-au permis, totusi, sa puna intrebari vedetei atunci cand preiau stafeta, iar aceasta regula s-a transformat in prilej de gluma pentru Don Baxter si Pacha Man.

Insa marea surpriza a emisiunii a fost prezenta lui Chef Marek Raditsch, cel care a avut onoarea sa gateasca pentru Regele Norvegiei, Albert de Monaco, Familia Clinton, Mick Jagger sau Robbie Williams. Concurentii MasterChef au fost provocati sa reproduca plating-urile speciale realizate de Chef Marek, iar chefii vor decide in emisiunea de saptamana viitoare cine s-a descurcat cel mai bine si cine paraseste concursul.

(Sursa)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 28, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: