THEMEDIATHOR

La “Happy show”, Dan Negru va fi clonat de un puşti de 12 ani

1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului, se sărbătoreşte anul acesta mai repede, la “Happy show”. La ora 20.30, la Antena 1, invitatul special al Serviciului Român de Comedie este Alex Costescu, un puşti talentat de 12 ani, din Târgu Jiu, unul dintre finaliştii celui mai de succes talent show cu prichindei din România, Next Star.

La “Happy show”, Dan Negru va fi clonat de un puşti de 12 ani

Alex l-a interpretat în show-ul prezentat de Dan Negru pe actorul Florin Piersic, prestaţie care a primit urale în rândul publiculuispectator şi multe laude din partea juriului.  Pentru “Happy show” de mâine seară, Alex a pregatit un rol special: cel a lui Dan Negru.

“Alex a jucat perfect rolul lui Dan Negru.  Ca şi la <Next Star> , prezentatorul nostru a arătat telespectatorilor tinere speranţe artistice. La <Happy show> actriţa Ramona Hanganu va interpreta o fetiţă de clasa 1 cu reale aptitudini muzicale, iar Alex , în rol de Dan Negru, o va prezenta celor prezenţi.  S-au inversat rolurile la <Happy show>: cel mic, Alex,  va fi cel mare – prezentatorul şi cea mar e- Ramona, va fi cea mică- fetiţă de 8 ani”, spune cu umor, Toni Grecu, realizatorul emisiunii.

Cum s-a descurat Alex în rolul lui Dan Negru, telespectatorii vor afla mâine seară, de la ora 20.30, la “Happy show”, de la Antena 1.

(Sursa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 28, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: