THEMEDIATHOR

Cesnavicius către angajați: Restructurările continuă

Restructurările continuă în Pro TV, după cum a anunțat astăzi, într-o ședință cu angajații, Aleksandras Cesnavicius, șeful operațiunilor CME în România.

Pro-TV-aleksandras-cesnavicius

Ședința a avut loc cu toți angajații Pro TV, în sediul postului.Cesnavicius a anunțat că restructurările continuă, dar vor fi făcute “într-un alt fel”, nu atât de abrupt ca până acum. Totodată, Cesnavicius a anunțat că va aplica criterii clare în restructurările care urmează.

Reamintim că restructurările din Pro TV au început în urmă cu două săptămâni, prin concedierea “fulger” a departamentului de PR. A fost un moment în care bodyguarzii din clădire au fost chemați să ajute la evacuarea clădirii în 30 de minute, incident în urma căruia angajații de la PR au solicitat venirea Poliției, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

 

În ultimele săptămâni, au fost restructurați din Pro TV angajați din toate departamentele companiei, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Câteva zeci de angajați au fost restructurați de la Promo. Echipa știrilor de la Acasă TV a fost disponibilizată (cu tot cu prezentatorii Dan Cruceru și Ioana Moldovan), iar postul s-a orientat pe înregistrări și telenovele. Alte zeci de angajați au fost concediați din zona tehnică.

Restructurările nu au ocolit nici Sport.ro, după cumpaginademedia.ro a scris AICI. Canalul sportiv a rămas cu jumătate din echipă și a renunțat la cei care se ocupau de știrile postului.

În afara procesului de restructurare, alți angajați au decis să plece din companie. Echipa de producție coordonată de Mona Segall a plecat în bloc pentru a lucra cu Antena 1 (aproximativ 30 de oameni). Ulterior, s-au adăugat și alți oameni din Pro.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 28, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: