THEMEDIATHOR

CASTING. MasterChef a pornit la vânătoare de români pasionați de gătit la PRO TV

După ce a fascinat cu preparate uimitoare milioane de români din fața televizoarelor, cea mai intensă competiţie culinară continuă la PRO TV. Pentru următorul sezon, “MasterChef” începe căutările de noi concurenţi cu un talent deosebit în materie de gastronomie.

Sigla-MasterChef

Al cincilea sezon “MasterChef” invită pasionaţii de gătit să se înscrie pe site-ul masterchef.protv.ro şi să arate României de ce sunt în stare. După perioada de înscrieri, urmează caravana în patru mari orașe din ţară, care va da şansa celor înscrişi să-şi demonstreze abilităţile culinare.

Caravana MasterChef ajunge pe 7 iunie în Cluj-Napoca, pe 14 iunie în Iaşi şi pe 21 iunie la Timişoara. Turul prin ţară se încheie la Bucureşti, cu preselecţiile de pe 5 şi 6 iulie. În cadrul probelor preliminare, participanţii sunt invitaţi să aducă propriile preparate, deja pregătite, pentru a dovedi locul pe care îl merită în cadrul competiţiei.

Încă de la primul sezon, “MasterChef” a fost lider de audienţă pe segmentul său. “MasterChef” a dedicat trei sezoane românilor pasionaţi de gătit şi unul vedetelor, care s-au luptat pentru marele titlu în ediţia specială “MasterChef. Proba Celebrităţii”.

În prezent, show-ul culinar MasterChef este difuzat în fiecare marţi, de la 20:30, pe PRO TV. MasterChef – Prinde gustul competiţiei, numai la PRO TV!

Decor-1

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 28, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: