THEMEDIATHOR

E oficial! ‘Nea Marin se alatura echipei Antena 1

Mona Segall il aduce pe Nea Marin la Antena 1 pentru “Serviti, va rog!”

nea-marin-antena

Cunoscut drept coşmarul vedetelor din România, celebrul ‘Nea Marin vine la Antena 1, unde va avea de îndeplinit cea mai grea misiune de până acum. Vara aceasta, ‘Nea Marin va trebui să salveze de la faliment pensiunile care îi vor cere ajutorul.

Va avea la dispoziţie o săptămână pentru a detecta problemele şi pentru a le rezolva şi, bineînţeles, în tot acest timp îi vor fi alături cele mai tari vedete din România. Mai autoritar, mai neiertător şi mai amuzant ca niciodată, ‘Nea Marin promite să scoată untul din vedete, pentru ca la final, o afacere de familie să îşi redeschidă porţile. Nea Marin nu vine singur, ci însoţit de o intreagă echipă de producţie, cu care de altfel a colaborat şi până acum.

“Vara asta va fi mai tare ca niciodată. Responsabilitatea pe care mi-o asum este una mare de tot, e în joc viitorul unor familii, afacerile lor, de asta trebuie ca totul să meargă strună, aşa că sper ca vedetele să fie pregătite, pentru că le aşteaptă vremuri grele. Pe de altă parte, şi răsplata muncii lor va fi una pe măsură! Vreau ca după fiecare săptămână, pensiunea respectivă sa poarte apoi amprenta lui ‘Nea Marin! Mă bucur foarte mult să pot lucra în continuare cu o echipă nemaipomenită, echipa mea de suflet, condusă de Mona Segall” a declarat ‘Nea Marin.

Toţi cei care vor să pornească în aventură alături de ‘Nea Marin şi vedetele lui şi să dea o nouă înfăţişare afacerilor lor sunt invitaţi să îşi înscrie pensiunile în cursa spre succes pe www.casting.a1.ro şi indiferent de zona ţării din care provin, acesta promite să le facă pensiunea vedetă!

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 26, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: