THEMEDIATHOR

Serban Hudiu despre castigatoarea Eurovisionului: “Trimful femeii cu barba a pus capac!”

Dupa seria de critici si laude aduse castigatoarei Eurovisionului, fostul carcotas Serban Hudiu face si el o serie de remarci pe blogul sau personal.  

serban-huidu-

De ceva timp incoace concursul Eurovision a devenit din ce in ce mai ciudat! Trimful femeii cu barba a pus capac! Nu am nimic cu ce se petrece in dormitorul fiecaruia dar ostentatia cu care anumite modele “se impun” ma lasa masca!

Aici merge versul din Parazitii: “suntem toleranti dar nu reinviem Sodoma”. In urma cu multi ani am luat amenda de la cna pentru ca am ironizat momentul penibil prin care Mircea Solcanu ne anunta ca “este si povestea lui!”

Ceea ce am sustinut atunci spun si scum: E libertatea fiecaruia de a isi alege ce si cum dar ostentatia este de prost gust! La fel si in cazul acesta: desi a avut cea mai buna piesa din concurs femeia cu barba a defilat ostentativ desi, in opinia mea, nu era cazul.

Hudiu nu a stiut ce sa-i raspunda baiatului lui daca Conchita este baiat sau femeie!

Baiatul meu cel mare , Rares m-a intrebat surprins: “tati e barbat sau femeie?” Ce sa ii raspund ca e de fapt trans-homo draci-laci si ca face asta de spectacol? Cum sa ii explic baietelului meu ca trebuie sa fim toleranti cand el vede ca succesul e sinonim cu cat mai ciudat si in afara normelor?!?

In anii 80 in America cel mai greu se angajau barbatii albi, tineri. In ritmul asta oa sa ne fie rusine sa megem pe strada cu partenerul si sa parem un cuplu hetero! Nu nu, suntem lame adica nu iesim deloc din tipare! Eu cred ca in scurt timp sa fii normal te va face diferit! Veti vedea! 

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 21, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: