THEMEDIATHOR

ROMÂNII AU TALENT 2014. Brio Sonores, în pericol de a pierde marele premiu?

Brio-Sonores-Romanii-au-talent-3

Cel mai recent sezon ”Românii au talent” s-a încheiat, însă conflictele abia au început și îi vizeazeză pe câștigători, trupa basarabeană Brio Sonores, care este acuzată de un fost membru şi totodată iniţiatorul grupului că nu aveau voie să participe la competiţie cu numele de Brio Sonores, scrie Romania TV.

Grupul de tenori din Republica Moldova, Brio Sonores a avut inițial nouă membri și a fost înființat de Ion Brătescu, Prim Maestru de Cor la Teatrul Național de Operă și Balet Chișinău și cel care s-a certat cu colegii săi după preselecțiile ”Românii au talent”, lucru confirmat chiar de el în presă.

Formația a continuat să apară la emisiunea de la PRO TV fără liderul și dirijorul ei și a reușit să ia marele premiu. Deși Ion Brătescu a părăsit grupul, el susține că numele încă îi aparține.

Ion Brătescu afirmă că cei opt tenori rămași în trupă nu au acordul lui să activeze sub numele de Brio Sonores, cu atât mai mult să participe la un show de televiziune unde premiul este de 120.000 de euro.

De cealaltă parte, cei opt tenori rămași în grup subliniază că în semifinală și finală nu s-au bucurat de aportul fostului lor coleg, așa că premiul li se cuvine pe drept.

Brio Sonores

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 20, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: