THEMEDIATHOR

Restructurarea Sport.ro. Cine pleacă de la canalul de sport. Postul taie puternic producțiile proprii

Sport.ro își reduce puternic producțiile proprii. De săptămâna viitoare, vor fi cu aproape jumătate mai puține emisiuni, iar o parte din angajații postului de sport din grupul Pro TV vor fi restructurați.

SportRo

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, cea mai mare parte a echipei de știri de la Sport.ro (inclusiv coordonatorul Bogdan Pasăre) va pleca. La fel două din cele trei prezentatoare de știri. Pentru că vor fi mai puține emisiuni în direct, pleacă și cei mai mulți dintre moderatori.

Efectele restructurării Sport.ro, potrivit informațiilorPaginademedia.ro:

  • Alexandra Derevici și Alexandra Tudor, prezentatoare de știri, vor pleca. Va rămâne doar Ramona Păun
  • Cea mai mare parte a echipei care realiza știrile Sport.ro va pleca, inclusiv Bogdan Pasăre, coordonatorul știrilor. Restructurarea vizează și editori și producători.
  • Cel mai probabil, știrile nu vor mai avea prezentator, ci vor fi realizate cu voce din off, pe baza materialelor făcute de echipa de la știrile Pro TV.
  • Dintre moderatori, Ștefan Beldie și Alin Buzărin nu se vor mai regăsi pe post. Vor rămâne Ioana Cosma șiLucian Lipovan.
  • Sport.ro va avea o emisiune în direct dimineața și una seara. Calupul de emisiuni în direct de după amiază nu se mai regăsește în grilă
  • Se renunță la colaboratorii care veneau ca invitați la emisiunile postului. Printre aceștia: Emanuel Terzian,Claudiu Vaișcovici, Adrian Matei.
  • Restructurarea de la Sport.ro afectează 15-20 de oameni (fără a include colaboratorii), adică aproximativ jumătate din echipa postului de televiziune.
  • Grila va fi ocupată cu emisiuni înregistrate: concursuri de divertisment, 100 de feluri stupide de a muri, Spărgătorii de râs etc.
  • Ce drepturi de transmisie are Sport.ro? Postul din grupul Pro TV este printre cele mai “sărace” în drepturi TV. Transmite galele Local combat și are drepturile pentru Cupa României și pentru sezonul următor. Sport.ro mai are drepturile pentru Cupa Angliei (pentru doi ani) și pentru sezonul viitor Europa League.

Restructurările de la Sport.ro sunt parte a procesului început în grupul Pro TV în urmă cu o săptămână. Atuncia fost desființat întregul departament de PR (zece oameni), 20 de oameni de la departamentul promo au fost restructurați, plus aproximativ 30 de oameni din zona tehnică.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 19, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: